Support in other languages: 
Reply
SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0
Accepted Solution

Y560 Slide Nav Not Working!

[ Edited ]

I got my laptop back after motherboard replacement..

 

But side nav is not working now and also other 2 buttons beside side nav.. they also dont wory (battery and video icon buttons)

 

I tried to repair the Slide Nav using the backup software.. no luck..

 

Any advice how to fix it?

 

PS: Did they fix millions of ants on edges issue yet? i still see Ants on specific colors... using first bios version..

 

My xBox 360 controller also do not work on this laptop.. I installed drivers from Microsoft for Windows 7 64 Bit.. but Laptop does not recognize the controller..

 

 

Thank you for your time...

802.11n
kaiyo
Posts: 147
Registered: ‎05-12-2010
Location: Canada

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

try re-installing battery/energy management

synaptics drivers ( touchpad)

slidenav drivers

 

link

Punch Card
talon1399
Posts: 8
Registered: ‎08-27-2010
Location: Newark

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

Slidenav needs Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package in order to complete installation. It worked after I installed the VC++ 2005 redistributable package.

SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

Thanks.. downloading VC++ 2005 redistributable package for x64.. I will post updates..

SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

Downloaded it.. tried to install it.. it says gathering information and after that window goes away and nothing happens..

 

I uninstalled slidenav...

 

Now when i try to install it back it says.. install drivers first... what drivers?

 

I am wondering!

Community Moderator
yigit
Posts: 13,232
Registered: ‎12-07-2009
Location: Antalya
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

[ Edited ]

installation package has two executable files.

you need to install drivers first, then application.

 

http://consumersupport.lenovo.com/ca/en/DriversDownloads/drivers_show_2644.html

 

firstly, run \slidenav\slidenav 2.0 tool\install_flash_player_10_active_x.exe (in8stw07ww5.exe)
then, run \slidenav\driver\installation\installation.exe (in8stw08ww5.exe)

 



http://www.krasotaiskusstva.com
SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

[ Edited ]

I downloaded that package.. it extraxt exe file then i get error install drivers first..

 

there is no driver  folder inside slidenav folder.. here is the screenshot..

 

http://img401.imageshack.us/img401/894/18777131.jpg

 

image(s) >50k converted to link(s) 

SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

[ Edited ]

Now when i click on downloaded exe again.. it says Slidenav can only run on windows 7.. well i am using windows 7 64 bit which comes with the system..

 

Here is the link

 

http://img688.imageshack.us/img688/4716/77140348.jpg

 

image(s) >50k converted to link(s) 

Community Moderator
yigit
Posts: 13,232
Registered: ‎12-07-2009
Location: Antalya
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

try to select "run as admin - on right click" or try this.



http://www.krasotaiskusstva.com
SCSI Port
Dollmaker
Posts: 76
Registered: ‎07-29-2010
Location: NY
0

Re: Y560 Slide Nav Not Working!

[ Edited ]

Let me try it.. thanks..