Support in other languages: 
Reply
Fanfold Paper
nazartp
Posts: 4
Registered: ‎04-28-2012
Location: USA
0
Accepted Solution

Y570 connectivity issues

I looked through these forums and doesn't look like people had exactly the same problem as I do.

 

I just bought a new Y570 Core i7 system.  Out of the box worked flawlessly.  After Windows updates I have the following problem: it takes about two minutes for the machine to connect to the network and to the internet after a reboot.  Once Windows is loaded completely I can disconnect and connect back to the network in a matter of seconds.  The adapter is Intel(R) WiFi Link 1000 BGN.  The event viewer in PROSet shows the following error "Failed to read database."  I searched intel forums/support database, they do not even mention such an error.  Please help. 

Fanfold Paper
nazartp
Posts: 4
Registered: ‎04-28-2012
Location: USA

Re: Y570 connectivity issues

Resolved. Required uninstalling and reinstalling anti-virus. It was preventing the driver accessing the hard drive to read the connection profile. Go figure.
topmahof
Posts: 3,121
Topics: 36
Kudos: 337
Solutions: 227
Registered: ‎01-21-2010
Location: Etters, PA
0

Re: Y570 connectivity issues

Hi nazartp,

 

Thanks for coming back with that post.  Which AV had to be reinstalled?

 

Dave

_______________________________________________________
T430u, x200T, 2-x61Ts, 2-x61s, 2-x60Ts, x32, x41T, x40, U160, ThinkPad Tablet 1838-22R, Z500 touch

Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!
If someone helped you today, pay it forward. Help Someone Else!
Fanfold Paper
nazartp
Posts: 4
Registered: ‎04-28-2012
Location: USA

Re: Y570 connectivity issues

McAfee.