Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
What's DOS?
FCBFanatic
Posts: 1
Registered: ‎11-24-2011
Location: Europe
0

H330 VBY4EGE: Networkcard (Intel 82579V) will not start, Code 10

Hi!

 

Last days the new Computer from my friend had no problems.


But now suddenly the problem is that  the PC is no longer accessible over the Internet.

Have been tried latest driver from Intel, device (Intel 82579V) deactivated activated, uninstalled reinstalled.

 

Always "Could not start (code 10)". My last option: restore factory settings!! But i think, it will not help.

As I said, it has all been worked for a week. What is the problem/solution? Is the card broken?

topmahof
Posts: 3,186
Topics: 35
Kudos: 352
Solutions: 237
Registered: ‎01-21-2010
Location: Etters, PA
0

Re: H330 VBY4EGE: Networkcard (Intel 82579V) will not start, Code 10

[ Edited ]

Hi FCBFanatic and welcome to the community,

 

I googled that Intel number and it didn't give me anything.

 

Are you trying to connect wired or wireless?  I assume wired, right?  Can you make sure your wire is okay?  Maybe try a different one?

 

Have you tried the driver from your driver site?  What OS are you running?  32 or 64bit?

 

Dave 

_______________________________________________________
T430u, x301, x200T, x61T, 2-x61s, x60T, x32, x41T, x40, U160, ThinkPad Tablet 1838-22R, Z500 touch, Yoga 10
Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!
If someone helped you today, pay it forward. Help Someone Else!
English English Community   Deutsche Deutsche Community   Español Comunidad en Español   ru.gif Русскоязычное Сообщество
What's DOS?
redcapXP
Posts: 1
Registered: ‎06-17-2013
Location: Manila Philippines
0

Re: H330 VBY4EGE: Networkcard (Intel 82579V) will not start, Code 10

I have the same problem after I install new operating system to that device. After installation of Drivers pack (included in the machine) Network adapters from device manager still indicates exclamation point and when installing the specific driver from cd (same with driver from lenovo's site) it says that the device is not available in the machine.. Please help