Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Community Moderator
Posts: 13,431
Registered: ‎12-07-2009
Location: Česká Republika
0

Re: Webcam Problem

power management contains system files "fn +" buttons work properly.


http://www.krasotaiskusstva.com
Paper Tape
Posts: 6
Registered: ‎02-17-2011
Location: Germany
0

Betreff: Camera isn't starting

But still Fn+Esc doesn't change anything...:smileyhappy: But as long as it is working... Thanks a lot!

Blue Screen Again
Posts: 1
Registered: ‎08-21-2011
Location: USA
0

Ideapad Y550 Webcam stopped working!

[ Edited ]

Hello, I have a Lenovo Y550 ideapad and Windows 7 x64.

 

A few days ago, my internal webcam randomly stopped working.

 

Here is what I have tried so far:

1. Pressing Fn+Esc does not work. It only gives a message: Warning! There is no camera installed on this computer.

2. I re-installed the Power Management driver as suggested by some or the forums, and this did not help.

3. I tried to uninstall and reinstall the Camera device driver, but this failed and gave the message: Warning! No Matched Device Driver.

4. The webcam is not shown in the Device Manager, so I cannot remove and re-install it.

5. http://www.testwebcam.com/ does not show a device.

 

It seems as though the webcam is disconnected and not even seen by the OS. Does anyone have any suggestions? I'm completely out of ideas. Thanks in advance!

Community Moderator
Posts: 13,431
Registered: ‎12-07-2009
Location: Česká Republika
0

Re: Ideapad Y550 Webcam stopped working!

after un-installing drivers, restart your computer and start in safe mode. then try to re-install drivers.

by the way, is there any unknown/non-installed device under device management?

http://www.krasotaiskusstva.com
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎05-29-2014
0

Re: Ideapad Y550 Webcam stopped working!

Hey !! I'm new here. Need some solution : Some times when I use my webcam (IDV500) it shows my image very much brighten but after some time it comes to normal.... what shoul I do ? Update my drivers or some thing serous?