Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Fanfold Paper
Heyspike
Posts: 19
Registered: ‎12-06-2007
Location: Hudson Valley
0

New Guy-- a couple of questions.

Hello all, Gotta love these forums!
 I have a couple of questions
 
1--during system back up, it always fails.. Disk title error. tells me to install a disk titled with the date etc..
 what is up with that?
 
2- My adobe flash  stopped working, I deleted it from the programs, rebooted, followed adobe's web site instructions, still doesn't work. Is there a boxed checked somewhere in setup or someplace else that would cause this to happen?
 
3- I tried downloading some updates from Lenovo the other day (to see if it would fix my flash problem), and it wiped out everything--It never told me it was going to do that, Is that always the case? I system restored it--ok.
 
The R61 is only 3 months old. Any help would be greatly appreciated.
Thanks
John 
R61 8932 CTO.
First Thinkpad.
Fanfold Paper
Heyspike
Posts: 19
Registered: ‎12-06-2007
Location: Hudson Valley
0

Re: New Guy-- a couple of questions.

I got flash to work, I reloaded IE from Internet Options somewhere.
 
Going to try back up again.
 
R61 8932 CTO.
First Thinkpad.
Fanfold Paper
heho
Posts: 12
Registered: ‎12-05-2007
Location: Canada
0

Re: New Guy-- a couple of questions.

can you be a little more specific as to what you mean by your backup always fails? Which program are you using that is always failing and what is the exact error message from that program that you are receiving.