Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Ctrl-Alt-Del
pduan
Posts: 5
Registered: ‎11-16-2011
Location: San Francisco
0

New T420 Blue Screens When Going to Sleep/Hibernate

[ Edited ]

Hi all, I recently purchased a T420 and I am experiencing blue screens when I put the laptop to sleep.

 

Specs:

 

Windows 7

i5 2410m

Corsair 8gig ram (CMSO8GX3M2A1333C9)

500 gb hard drive

Everything else is pretty standard.

 

This is the message I get:

 

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Locale ID: 1033

Additional information about the problem:
BCCode: 1000009f
BCP1: 0000000000000004
BCP2: 0000000000000258
BCP3: FFFFFA80066C9B60
BCP4: FFFFF800045373D0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 768_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\111611-24226-01.dmp
C:\Users\Paul\AppData\Local\Temp\WER-32838-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

 

EDIT:

 

Used BlueScreenView and this is the synopsis for the BSODs:

 

BSOD

 

I have three BSODs and other than Parameter 3, 4 and the Dump File size, everything else is the same.

 

Not sure what this all means but hoping one of you guys does! Please let me know if you guys need any more info.

 

Paul

 

Ctrl-Alt-Del
pduan
Posts: 5
Registered: ‎11-16-2011
Location: San Francisco
0

Re: New T420 Getting Random Blue Screens

[ Edited ]

EDIT: See above

Guru
ColonelONeill
Posts: 6,808
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: New T420 Getting Random Blue Screens

Can you try uninstalling and reinstalling your Power Management driver?

W520: i7-2720QM, Q2000M at 1090/695/1390, 22GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
TPT1: 1839-23U, stock ICS
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Ctrl-Alt-Del
pduan
Posts: 5
Registered: ‎11-16-2011
Location: San Francisco
0

Re: New T420 Getting Random Blue Screens

Thanks, downloaded the latest and replaced the one from July. Will see if that does anything.