Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
What's DOS?
chyasirmajeed
Posts: 1
Registered: ‎03-16-2011
Location: Pakistan
0

Re: Integrated Webcam on T400 not working / USB Unknown Device

[ Edited ]

Model Type: IBM Lenovo T410
Serial Number:  xxxxxxx
OS which you are using: Window 7 Professional

Fanfold Paper
yuipcheng
Posts: 13
Registered: ‎12-25-2010
Location: USA

Re: Integrated Webcam on T400 not working / USB Unknown Device

i had the same problem that windows 7 can't detect the webcam. but i fixed it by doing the following to re-enable the webcam at BIOS:
1. boot to BIOS and disable webcam
2. boot to windows 7, uninstall webcam driver and restart
3. boot to BIOS again and enable webcam
4. boot to windows 7 again and it found and installed driver correctly.

T410, Windows 7 Pro x64
Paper Tape
natak22
Posts: 8
Registered: ‎04-10-2011
Location: argentina
0

Re: T410s webcam not working

hi! first of all, sory for my english.

I have the same problem! t410 25374N1, with win professional x86, my webcam not work!! pressing fn+f6, the cam dont appear ! in the bios, i dont found the cam in security! i bougth the notebook in 27/03/2011 and the web cam was working fine in this moment! i upgrade bios and win to SP1 !

solution? :smileysad:

Guru
ColonelONeill
Posts: 7,122
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: T410s webcam not working

@natak22: Have you tried reinstalling the webcam driver?
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-72826
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1080/670/1340, 21GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Paper Tape
natak22
Posts: 8
Registered: ‎04-10-2011
Location: argentina
0

Re: T410s webcam not working

[ Edited ]

yes, i try ! "unknown USB device"  :smileysad: nothing happend! i think lenovos machines was reliable :smileysad:

Guru
ColonelONeill
Posts: 7,122
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: T410s webcam not working

Look in Device Manager under Imaging devices for an Integrated Camera. (Might be different; looking on a T400.)

W520: i7-2720QM, Q2000M at 1080/670/1340, 21GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Paper Tape
natak22
Posts: 8
Registered: ‎04-10-2011
Location: argentina
0

Re: T410s webcam not working

[ Edited ]

nothing !!http://i53.tinypic.com/34qa8p4.jpg

 

 

Moderator note; embedded picture(s) totalling >50K converted to link(s) Forum Rules

 

Guru
ColonelONeill
Posts: 7,122
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: T410s webcam not working

Right click the unknown device, choose Uninstall, check the Delete driver software for this device checkbox, click OK.

Then click Action, Scan for hardware changes
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1080/670/1340, 21GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
Paper Tape
natak22
Posts: 8
Registered: ‎04-10-2011
Location: argentina
0

Re: T410s webcam not working

when i clik "Scan for hardware changes", the "unknown device" appears again :smileyfrustrated:

Paper Tape
noel__
Posts: 4
Registered: ‎04-19-2011
0

Re: Integrated Webcam on T400 not working / USB Unknown Device

yuipcheng's method worked for me!