Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Blue Screen Again
Pavankandukuri
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0
Accepted Solution

T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Hi All,

 

I have a Lenovo T510 laptop with Windows 7.

 

Network Adapter: Intel(R) Centrino(R) Advanced-N 6200 AGN with driver version 13.2.0.30.

 

I'm facing seroius issue in connecting to wireless at home, i'm able to connect to wireless at office and friends place.

 

Wireless netwroks are detected and i can connect to wirless by passing the key. And the status is shown and connected but no internet access.

 

Please help me with in getting this resolved.

 

Thanks

Pavan K

802.11n
CorkyG
Posts: 410
Registered: ‎08-13-2010
Location: Tucson, Arizona
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Your home LAN must have Internet access. In order to connect to it, you probably have to enter your home Internet access code. Do other computers at home have Internet access?
Blue Screen Again
Pavankandukuri
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Thanks for quick response,

 

Others are able to connect to the same network, i have entered the LAN key. My Laptop connects to network but "no internet access"

 

Cheers

Pa1

Blue Screen Again
Pavankandukuri
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Just FYI, others are able to access the internet aswell, i'm replying from an other laptop connected at home

Guru
ColonelONeill
Posts: 6,729
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Are the necessary Windows services running?

Try running a Windows Troubleshooting diagnostic by right-clicking the wireless icon and clicking "Troubleshoot problems".
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1090/695/1390, 22GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
TPT1: 1839-23U, stock ICS
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
802.11n
bogatyr
Posts: 225
Registered: ‎04-20-2011
Location: UNITED STATES
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

On a working computer and the non-working computer run:
"ipconfig /all"

Post both results for the Wireless Adapters.
Blue Screen Again
Pavankandukuri
Posts: 4
Registered: ‎10-10-2011
Location: Bangalore
0

Re: T510 - Wireless Issue - Connects to LAN but No Internet Access

Thanks All for your help and support..........its working fine after re-starting the router