Support in other languages: 
Reply
Paper Tape
Biosupdate
Posts: 9
Registered: ‎03-09-2011
Location: Sweden
0
Accepted Solution

Thinkpad T400 No display after BIOS update

Hello Dears,

 

I have updated my BIOS via Lenovo BIOS updater and everything went successfully and it asked me to restart your computer after updating BIOS and now I do not get any display , I have waited for like 10-15 min to see if i can see anything and i saw it booted and i have updated my drivers for win 7 ultimate and upon restart again i dont have any display and i am waiting 20 more to see if i get anything .  Anyone else face the same problem here after updating BIOS?

 

What should I do guys next, I still have the warranty left? Does updating BIOS remove the warranty?

thanks in advance for your advise

 

regards

Jan

Community Moderator
richk
Posts: 2,295
Registered: ‎01-01-2010
Location: San Francisco
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

updating bios did not affect warranty. call for service
Retired Employee
JameZ
Posts: 3,110
Registered: ‎07-11-2010
Location: Malaysia
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

@Biosupdate,

Are you able to view the ThinkPad screen after the laptop has been booted up?

//JameZ

Check out the Community Knowledge Base for hints and tips.


Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!

If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!




W520 | 4176-38U | i7 - 2720QM | Quardo 1000M | 8GB RAM | 60GB OCZ Agility 3

Maliha
Posts: 3,224
Registered: ‎07-31-2008
Location: Pakistan
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

Hi and welcome to the forum Biosupdate,


See if this helps:- http://forums.lenovo.com/t5/X-Series-ThinkPad-Laptops/Blank-screen-after-Bios-Upgrade-on-X200/ta-p/2...

------------------------------------------------------------

Maliha (I don't work for lenovo)
ThinkPads:- T400[Win 7], T60[Win 7], IBM 240[Win XP]

IdeaPad: U350

Apple:- Macbook Air [Snow Leopard]
Did someone help you today? Compliment them with a
Kudos!
Was your question answered today? Mark it as an Accepted Solution
de.gif  Lenovo Deutsche Community   es.gif  Lenovo Comunidad en Español 
Visit my YouTube Channel

Paper Tape
Biosupdate
Posts: 9
Registered: ‎03-09-2011
Location: Sweden
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

No i am not able to see the Logo, It boots if i wait like 20 min or longer than it starts and everything works . But i want it see in second not to wait 20-30 min to see boot logo.
Paper Tape
Biosupdate
Posts: 9
Registered: ‎03-09-2011
Location: Sweden
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

Maliha, thanks for link I have tried that solution now and it did not work, any other suggestion?
Maliha
Posts: 3,224
Registered: ‎07-31-2008
Location: Pakistan
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

[ Edited ]

Try the solution offered by Neils, it's the last post:- http://forum.lenovo.com/t5/T400-T500-and-newer-T-series/T500-takes-15-minutes-to-boot-after-bios-upd...

 

If that doesn't work then perhaps downgrading the BIOS might help as suggested by wawrzyk:- http://forums.lenovo.com/t5/X-Series-ThinkPad-Laptops/X200-takes-forever-to-boot/m-p/326941#M19656

------------------------------------------------------------

Maliha (I don't work for lenovo)
ThinkPads:- T400[Win 7], T60[Win 7], IBM 240[Win XP]

IdeaPad: U350

Apple:- Macbook Air [Snow Leopard]
Did someone help you today? Compliment them with a
Kudos!
Was your question answered today? Mark it as an Accepted Solution
de.gif  Lenovo Deutsche Community   es.gif  Lenovo Comunidad en Español 
Visit my YouTube Channel

Paper Tape
Biosupdate
Posts: 9
Registered: ‎03-09-2011
Location: Sweden
0

Re: Thinkpad T400 No display after BIOS update

The first link worked

 

 Solution worked for me,

I have waited like 10 minutes for my T400 to boot up and my hands were on the F1 BUTTON and I pressed that , then i entered Config and disbaled ATM and then I went to security section which is also in Bios and i enabled i actived the security and it worked. Now I dont have to wait for my T400 for 10 min to boot and I hope the Lenovo team could find the solution because downgrading my BIOS it did not help me. 

thanks