Support in other languages: 
Reply
Serial Port
hardaway
Posts: 50
Registered: ‎11-25-2008
Location: Spain
0

idle / standby / hibernation issues with T400

[ Edited ]

Hello,

 

I would like to know if anyone knows why

 

A) When returning from hibernation the screen is off (in the login screen) and until I move the mouse it doesn't turn on again

B) After hibernating, when turning on the computer the screen of the bios (with the logo of thinkpad) appears twice, just after showing the screen it appears like rebooting again.

C) Sometimes, when the computer is idle it has a espontanius reboot. It can go to sleep mode and if not it restarts... It never happen when working with it.

 

I am running vista bussiness 32 bits. I have all packages from thinkvantage activated

Message Edited by hardaway on 12-23-2008 07:28 PM
______________
T400 (2767-AK3)
Token Ring
RealStranger
Posts: 83
Registered: ‎12-03-2008
Location: Germany
0

Re: idle / standby / hibernation issues with T400

Hi,

 

A)

My T400 also does that sometimes, but I do not really mind it.

 

to point B)

I also had that "problem", it is caused by the Intel Trusted Execution. If you don't like to see the bios twice, just turn it off.

 

 

Greetz!

M.T.

Serial Port
hardaway
Posts: 50
Registered: ‎11-25-2008
Location: Spain
0

Re: idle / standby / hibernation issues with T400

Thanks for the tips!

 

C) doesn't make it often to you? :smileytongue:

______________
T400 (2767-AK3)
Token Ring
RealStranger
Posts: 83
Registered: ‎12-03-2008
Location: Germany
0

Re: idle / standby / hibernation issues with T400


hardaway wrote:

Thanks for the tips!

 

C) doesn't make it often to you? :smileytongue:


Thank God, no ^^

 

But the sometimes hanging, after being moved and the seldomly not waking up from standby are present ... but not too often.

 

Greetz!

M.T.