Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Paper Tape
TSCH
Posts: 5
Registered: ‎06-30-2009
Location: Germany
0

Problems with slow RD120 and Windows 2003 R2 Enterprise (32bit)

[ Edited ]

Hello,

 

I just installed Windows R2 2003 Enterprise SP2 to a RD120 with 10GB RAM.

Everything went fine installing Windows and VMware Server.

 

After copying a vm-guest from another Windows-host and opening the vm-console on the RD120 the whole system nearly freezes when starting the vmware-console, showing normal cpu-usage (1-2%) in the taskmanager (???)

It takes minutes after the console opens.

 

Any idea what could be wrong?

 

I have two 500GB SATA hdds running as RAID-1 using the onboard Raid-Controller.

 

 

Thanksa lot in advance for your help.

 

 

Message Edited by TSCH on 16-07-2009 02:02 PM
Kind regards

TSCH
Paper Tape
TSCH
Posts: 5
Registered: ‎06-30-2009
Location: Germany
0

Re: Problems with slow RD120 and Windows 2003 R2 Enterprise (32bit)

[ Edited ]

Edit:

 

Seems that VMware has nothing to do with my problem.

 

When copying over network the server nearly freezes (rdp-connection) but nothing in the task-manager cpu-utilisation is 1%.

Starting the vm-guest takes a looooooooot of time.

 

Do you have any advice what could be wrong on our system?

 

Thanks a lot.

 

 

Kind regards

 

TSCH

Message Edited by TSCH on 16-07-2009 02:01 PM
Message Edited by TSCH on 16-07-2009 02:02 PM
Kind regards

TSCH