Support in other languages: 
Reply
Paper Tape
Chris01
Posts: 1
Registered: ‎10-24-2011
Location: Berlin
0

RD230 - Won't boot after BIOS - Server beeps and the screen is blank.

Hi there,

 

I have a problem with one of our RD230.

The Server seems to be ok. No Errors in BIOS. SATA Raid configured and so on...

But the server simply won't boot from CD or USB Drive or HDD.

After the whole BIOS Process the server gives a permanent beep and the Digitron shows code 00. The Screen just shows a blinking cursor top left.

Nothing happens.

Removing the RAID, CD Drive, Network Card doesn't help.

 

Does anyone have an Idea whats going on with this server?

 

Also setting the J45 Jumper doesn't help.

 

Thanks in Advance,

 

Cheers,

Chris

 

Lenovo Employee
jamesconner
Posts: 31
Registered: ‎04-17-2011
Location: RTP, North Carolina
0

Re: RD230 - Won't boot after BIOS - Server beeps and the screen is blank.

2 Things that can typically fix this issue. Please reseat the memory and if that does not fix it, please reseat the processor.

 

Questions

1 - Has this system worked prior to this or is this an out-of-box failure?

2 - If it has worked in the past, what changes were made just prior to this issue? (ie Windows Update, BIOS Update, firmware update, driver(s) update, etc.)

What's DOS?
iamdougslenovo
Posts: 1
Registered: ‎05-17-2012
Location: United States
0

Re: RD230 - Won't boot after BIOS - Server beeps and the screen is blank.

I am having the same problem with an RD230.  I've reseated the memory and that didn't help.