Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
What's DOS?
cboothe
Posts: 3
Registered: ‎12-18-2010
Location: Florida
0

Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

I know it isn't officially supported, but I'd like to know if it will work.

 

Thanks,

Chris

Blue Screen Again
gosen211
Posts: 75
Registered: ‎04-09-2008
Location: khatulistiwa
0

Re: Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

Not sure but i saw the TS200v hints and tips has included the 2003 server OS..

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/SF10-S0026.html
-->T60 XP SP3, 1.5GB RAM
What's DOS?
cboothe
Posts: 3
Registered: ‎12-18-2010
Location: Florida
0

Re: Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

I've gone ahead and ordered the server.  I'll post whether or not I was successful....

Blue Screen Again
gosen211
Posts: 75
Registered: ‎04-09-2008
Location: khatulistiwa
0

Re: Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

[ Edited ]

oh ok, all the best!

 

Btw, i checked the TS200v support page and see a lot of Win server 2008 drivers but 2003......

I think it's better you have a chat with sales rep before making a purchase. --> 1-866-96-THINK

Maybe try this Live Chat, not sure it can help you but may give it a try --> http://shop.lenovo.com/ISS_Static/WW/AG/portals/chat/lenovo_chat.html

 

 

-->T60 XP SP3, 1.5GB RAM
Paper Tape
lenovoson
Posts: 2
Registered: ‎01-24-2011
Location: Germany
0

Re: Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

Hi,

 

yes, in a real solid mode. I installed the Windows Home Server, the only thing doesn't work is the sound card (to be honest: i didn't invest a lot of time for trying drivers ;-)  ) Now it works in IDE Mode, i will build an installation disk to implement the AHCI drivers.

 

lenovoson

Blue Screen Again
gosen211
Posts: 75
Registered: ‎04-09-2008
Location: khatulistiwa
0

Re: Has anyone successfully installed Windows 2003 server or Windows Home Server on a TS200v?

well for me, i think server is ok without audio =D
-->T60 XP SP3, 1.5GB RAM