Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0
Accepted Solution

LTT Update and Drivers not working

I have a less than week old x201, running Win7 Pro. All the options/functions in the Lenovo Thinkpad Toolbox work expect Update and Drivers. I get the splash screen but it never starts. I checked the services and System Update has not started but is set to Automatic (Delayed Start). When I attempt to start the service, however, I get the following error message:  "the system cannot find the path specified."

 

Using LTT version 6.0.5692.08

User Name is one word

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Still not working.

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Yep, still not working...

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Update: still not working

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Isn't this Lenovo sponsored forum sooooo helpful? Just think of this as my tribute to the countless number of folks who never get a response to their questions on this forum - an amazingly long list.

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Still here and waiting. I'm not going away...

Retired Employee
JameZ
Posts: 3,110
Registered: ‎07-11-2010
Location: Malaysia
0

Re: LTT Update and Drivers not working

Hi farqlue,

 

Are you refering to LTT --> System Health --> Latest Software and Driver Updates tab?

 

//JameZ

Check out the Community Knowledge Base for hints and tips.


Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!

If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!




W520 | 4176-38U | i7 - 2720QM | Quardo 1000M | 8GB RAM | 60GB OCZ Agility 3

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

[ Edited ]

Yes, that's what I'm refering to, and thank you for responding.

 

Please note the above described System Update Services condition in my first post. The "Last Lenovo check" was on September 14th, a few days after I received the x201, and Microsoft updates are working fine.

 

Thanks

Retired Employee
JameZ
Posts: 3,110
Registered: ‎07-11-2010
Location: Malaysia
0

Re: LTT Update and Drivers not working

farqlue,

Could you try the following

Press ThinkVantage button --> Resource Center --> Maintenance --> Update My System.

Is that showing error message as well?

//JameZ

Check out the Community Knowledge Base for hints and tips.


Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!

If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!




W520 | 4176-38U | i7 - 2720QM | Quardo 1000M | 8GB RAM | 60GB OCZ Agility 3

Paper Tape
farqlue
Posts: 10
Registered: ‎09-17-2010
Location: U.S.
0

Re: LTT Update and Drivers not working

[ Edited ]

When I press the ThinkVantage button, the ThinkVantage Toolbox starts and there are no - "Resource Center --> Maintenance --> Update My System" options.

 

Note: the error message doesn't occur when opening or using thinkvantage utilities. It occurs when I attempt to start  the System Update service in Windows Services - it doesn't start. That is the service that the Lenovo Software and Driver Updates depends on to work.  Please see my above description in my first post.