Support in other languages: 
Reply
802.11n
abvasili
Posts: 182
Registered: ‎11-10-2011
Location: Albania
0

New version of power manager not showing in TVSU

Hi

 

On the support site, I see a new version of power manager 3.67.

 

I installed the new version of thinkvantage system update, but it is not picking up the new version of power manager, I still have the 3.66 version installed.

 

Is anyone else having this issue?

 

nebrA

I'm just a volunteer. I like to help others where I can. Do my ideas work? I hope so. o_O
Who helped you today? Do not forget to thank him.
My hardware: TP x120e 0596-2ru. Windows 7, sp1, 64Bit, English, installed in UEFI mode.
topmahof
Posts: 3,152
Topics: 35
Kudos: 347
Solutions: 233
Registered: ‎01-21-2010
Location: Etters, PA
0

Re: New version of power manager not showing in TVSU

Hi abvasili,

 

Yeh, I see that also.

 

If you bring up the list of Thinkvantage it still shows version 3.64, but if you click on it, it gives you 3.67.

 

TVSU has always been a little slow in showing the latest versions of drivers and programs. Things are going to be a little behind until both the Think and Idea support sites are combined. 

 

Dave

_______________________________________________________
T430u, x301, x200T, x61T, 2-x61s, x60T, x32, x41T, x40, U160, ThinkPad Tablet 1838-22R, Z500 touch, Yoga 10
Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!
If someone helped you today, pay it forward. Help Someone Else!

de.gif  Deutsche Community   es.gif  Comunidad en Español  uk.gif  English Community ru.gif Русскоязычное Сообщество



802.11n
abvasili
Posts: 182
Registered: ‎11-10-2011
Location: Albania
0

Re: New version of power manager not showing in TVSU

Hi Dave,

 

thanks for the clarification.

 

:smileyhappy:

I'm just a volunteer. I like to help others where I can. Do my ideas work? I hope so. o_O
Who helped you today? Do not forget to thank him.
My hardware: TP x120e 0596-2ru. Windows 7, sp1, 64Bit, English, installed in UEFI mode.