Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Paper Tape
wamp
Posts: 4
Registered: ‎02-01-2009
Location: Canada
0

Re: Audio and WMP stop working after awhile in Win7

Thanks alot :smileyhappy:

 

Hopefully there will be some updates in the future that fix the possible compatibility issues you mentioned.

Punch Card
nuspieds
Posts: 37
Registered: ‎05-31-2009
Location: USA
0

Re: Audio and WMP stop working after awhile in Win7

Not even a full day after I re-enabled those services and I just lost my audio!

 

Now it's time to start disabling one at a time to find the culprit.

Punch Card
nuspieds
Posts: 37
Registered: ‎05-31-2009
Location: USA
0

Re: Audio and WMP stop working after awhile in Win7

Good news (I hope! :smileywink:)...I believe I have found the offending service.  Since I disabled it, my audio has been totally fine.

 

I'll wait through the weekend to confirm and then re-enable it to confirm that it is the culprit when the problem re-appears.

Punch Card
nuspieds
Posts: 37
Registered: ‎05-31-2009
Location: USA
0

Re: Audio and WMP stop working after awhile in Win7

For me the culprit was my antivirus program, Webroot AntiSpyware with AntiVirus.

 

Once uninstalled, the problem never reoccurred.  I always performed a software update check to ensure I had the latest version.

 

I switched to Spyware Doctor with AntiVirus, but I recently noticed a "Now Windows 7 Compatible" tag on the Webroot site.  I don't know how long it has been there, but I'm not willing to risk it.

HDMI
markgrif
Posts: 159
Registered: ‎08-16-2009
Location: North Carolina, USA
0

Re: Audio and WMP stop working after awhile in Win7

I use the "Internet Security" version of AVG. I've been using it for several months and I really like it. There was a short span where the "Anti-Spam" component was broken, but that has been fixed. There is a 30 day free trial.