Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Blue Screen Again
halperndc
Posts: 3
Registered: ‎01-17-2012
Location: Richmond, VA
0

W520 Int'l Power Question

Hello beautiful folks of the lenovo community. 

 

I am traveling oversees next week to Doha, Qatar where the power outlets are 220V with either the Indian or UK plug head.

 

Will the 520's power brick switch over the voltage, or should I bring my step down converter for good measure?

 

Cheers,

Dylan

WWAN
hazart
Posts: 386
Registered: ‎08-03-2009
Location: UK
0

Re: W520 Int'l Power Question

The "power brick" should work just fine.

Guru
ColonelONeill
Posts: 6,704
Registered: ‎12-26-2009
Location: Toronto
0

Re: W520 Int'l Power Question

The adapter is 100V-240V capable, as well as 50Hz/60Hz capable, so you should be fine. Do remember to bring a plug adapter as the plugs will likely be differently shaped.
W520: i7-2720QM, Q2000M at 1090/695/1390, 22GB RAM, 500GB HDD, FHD screen
TPT1: 1839-23U, stock ICS
X61T: L7500, 3GB RAM, 500GB HDD, XGA screen, Ultrabase
802.11n
huberth
Posts: 539
Registered: ‎07-08-2009
Location: USA
0

Re: W520 Int'l Power Question

For travelling I bought a 135W power brick because of its somewhat smaller size. Same weight though. Works great.

_______________________________________________________________________
W520 4270CTO i7-2820QM Quadro2000M 1920x1080 Display 16GB RAM 2x240GB Intel 510 SSDs (RAID 0) - BIOS 1.42 - PCMark7:4,568
Samsung Series 9 15-inch NP900X4C-A03US - PCMark7: 4674
Blue Screen Again
halperndc
Posts: 3
Registered: ‎01-17-2012
Location: Richmond, VA
0

Re: W520 Int'l Power Question

Cool. Thanks guys!