Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Blue Screen Again
cdeline
Posts: 2
Registered: ‎11-08-2011
Location: Ann Arbor, MI
0

x201t - gobi stops working after sleep

I have an x201t with the Gobi 2000 option. Ever since the 1.37 BIOS update I’ve been having problems with my Gobi card. It works fine until I put the machine to sleep. Once I wake it back up, the Gobi is seen in device manager, but I am no longer able to power it on in Access Connections, or if it was already on when I put the laptop to sleep, it never wakes back up.

 

The WWAN icon under the display flashes momentarily when I wake the machine up, but then vanishes.

 

Can anyone else confirm this? It used to work just fine. I even wiped and reinstalled Windows 7 x64 and all drivers and updates, same problem. Also tried swapping out with another known good Gobi 2000 and I have the same problem.

 

Anyone with an x201t, and BIOS 1.37 test this out? I’m wondering if the machine needs to go back to Lenovo (last resort)? Like I said, it works fine, until I sleep or hibernate the machine. I have to do a full restart to get it working again.

 

Ideas? It's very inconvenient.

 

Thanks community :smileyhappy:

 

Craig

 

Fanfold Paper
andrer
Posts: 35
Registered: ‎07-03-2011
Location: Sweden
0

Re: x201t - gobi stops working after sleep

Have you tried to install the "boot code" driver?

 

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS003751

Blue Screen Again
cdeline
Posts: 2
Registered: ‎11-08-2011
Location: Ann Arbor, MI
0

Re: x201t - gobi stops working after sleep


andrer wrote:

Have you tried to install the "boot code" driver?

 

http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?DocID=DS003751


sure have, no change.

What's DOS?
qery
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2013
0

Re: x201t - gobi stops working after sleep

Two years later and still not fixed? :smileysad:

I've got this problem too and it's quite annoying