Motorola Community

Older Devices ArchiveMoto Blur PhonesDEVOUR™ with MOTOBLUR™
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-07-2010

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-07-2010
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 1 of 6

Not turning on!!! :(

2010-09-07, 3:02 AM

Ok, so i bought my Motorola about 2-3 months ago. Me being an experimental guy tried it without the battery with the charger plugged in which i bought recently after breaking my old one by "Just Wireless" i tried turning it on and it stays at the startup screen with the white backround and black Motorola logo.

i'm wondering how i can fix this or what should i do?!

Reply
Options

4283 Posts

12-10-2006

United States

99 Signins

922 Page Views

  • Posts: 4283
  • Registered: ‎12-10-2006
  • Location: United States
  • Views: 922
  • Message 2 of 6

Re: Not turning on!!! :(

2010-09-09, 0:45 AM

have you fixed this problem? if not reply back here and i can provide some advice.

Reply
Options

379 Posts

07-21-2009

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 379
  • Registered: ‎07-21-2009
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 3 of 6

Re: Not turning on!!! :(

2010-09-09, 23:00 PM

I know this might sound stupid but it happen to me, left my wifi on and it drained my battery dead. And it would not start up cause the battery was dead which I did not know.... Try and see if the battery was completely dead!

Reply
Options

3 Posts

09-12-2010

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎09-12-2010
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 4 of 6

Re: Not turning on!!! :(

2010-09-12, 16:27 PM

Same thing happened to me 2 days ago.  I went to the Verizon service store and they had to to a hard reboot on the phone.

They told me that you should remove your battery at leasdt once a month.  Not sure why but it helps stop this fom happening.

Message was edited by: maryloulou60

Reply
Options

3 Posts

09-16-2010

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎09-16-2010
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 5 of 6

Re: Not turning on!!! :(

2010-09-16, 20:19 PM

ok so i have my devour stuck in the startup screen (it only shows the M logo) ive tried the hard reset, pulling out the battery. this happened when i tried to do a simple factory reset, please advice on what to do?

Reply
Options

553 Posts

03-27-2010

United States

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 553
  • Registered: ‎03-27-2010
  • Location: United States
  • Views: 0
  • Message 6 of 6

Re: Not turning on!!! :(

2010-09-16, 20:24 PM

It sounds like you need to take a trip to the Verizon Store. If you are pulling the battery and putting it back in, and are still not getting past that screen it sounds like a bad phone.

Matt

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete