Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
What's DOS?
Posts: 3
Registered: ‎01-06-2011
Message 1 of 5 (121 Views)

Dext: Left hand side of screen dead

Hello,

Today the left hand side of my screen, or bottom when using the keyboard, has ceased to respond.  I have done a bit of searching, and tried in a few apps and menus etc, but not life. Well I say no life, sometime it presses something about 1cm above where I'm pressing is responding ?

Is their a calibration tool for the Dext's screen, that has thus far eluded me? Or any advise on where or what the problem may be ?

If it's hardware then I will call up my service provider and get them to sort it.

My Dext is a UK phone, on Orange using Blur_Version.1.3.39.MB200.Orange.en.GB, firmware 1.5, Kernal 2.6.27

I think that's all the info you may need.

Thanks in advance for any help.

What's DOS?
Posts: 3
Registered: ‎01-06-2011
Message 2 of 5 (121 Views)

Re: Dext: Left hand side of screen dead

It appears to have just started working?

Not sure how, I haven't actually done anything except charge it last night.

Any ideas, I don't really want this to keep happening ?

Motorola Admin
Posts: 15,443
Registered: ‎02-03-2016
Location: US
Message 3 of 5 (121 Views)

Re: Dext: Left hand side of screen dead

Glad it's working -- let us know if it stops again.

What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎08-08-2011
Message 4 of 5 (121 Views)

Re: Dext: Left hand side of screen dead

Now mine is having this same problem. any suggestions?

What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2011
Message 5 of 5 (121 Views)

Re: Dext: Left hand side of screen dead

I am having the same issue.  A couple of days ago the left side of my screen will not respond.  I have added the dialer to the right side of the screen so I can make a call.  If someone calls and the screen is locked, I cannot take the call because the left side of the screen will not respond so I cannot slide to answer the call.  I cannot use the on screen keyboard as all the left side will not work.  Any suggestions?

It is two months over the warranty period would you believe so I will need to pay a techy to fix it. 

I have tried a factory reset and still have the same issues.

Any help or suggestions would be much appreciated