Motorola Community

Droid PhonesDROID RAZR M by Motorola
All Forum Topics
Options

9 Posts

12-27-2013

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎12-27-2013
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 91 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 17:49 PM


Just tried My Motospeak...... It's working again! THANK YOU Motorola!

Reply
Options

15 Posts

01-07-2014

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 15
  • Registered: ‎01-07-2014
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 92 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 18:30 PM


Mine is working also. I bought a Moto X a couple weeks ago and upgraded it to 4.4. It failed at that point. Checked it this morning and it is working.. Would be interesting to hear what the problem was.



 



Bill

Reply
Options

7 Posts

01-07-2014

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎01-07-2014
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 93 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 20:02 PM


Yaay checked and mine is working Samsung Galaxy Skyrocket S11X and.......... I did notice that Samsung did a PUSH update three days ago so I rebooted the phone and ................. working at last.



 



Phew. Finally can use the full range again. Glad as I am on a long road trip in under 2 weeks now so that's a bonus.



 



 

Reply
Options

12372 Posts

02-02-2016

US

2935 Signins

20947 Page Views

  • Posts: 12372
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: US
  • Views: 20947
  • Message 94 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 20:28 PM


It was gremlins.  devil

Reply
Options

3764 Posts

04-04-2013

US

2718 Signins

25605 Page Views

  • Posts: 3764
  • Registered: ‎04-04-2013
  • Location: US
  • Views: 25605
  • Message 95 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 21:06 PM


crystallet said:


It was gremlins.  devil


View original


Did someone feed them after midnight?

~Scott
Reply
Options

4 Posts

01-28-2014

Spain

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎01-28-2014
  • Location: Spain
  • Views: 0
  • Message 96 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 21:48 PM


Wooohoooo!! It is working as of this afternoon!!! Thank you epcurr for the update!!!



 

Reply
Options

72 Posts

11-24-2011

United States

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 72
  • Registered: ‎11-24-2011
  • Location: United States
  • Views: 0
  • Message 97 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-29, 22:55 PM


epcurr said:


I don't know how, why or for how long, but this morning I tried to send a text with my Razr M and Roadster 2 and MY Motospeak and it worked perfectly.  I have seen no changes to the phone, or software, still runing everything like before, including Android V 4.1.2.



 



Maybe we are making some progress.



 



 


View original


 



Greetings All on this thread!



I goofed on choosing the best answer....the best answer goes to "epcurr" who was first to alert all of us on this thread that a resolution has been provided.



I also confirmed that speech to text is now completely functional for me on the My Motospeak App v3.0.57.  Android 4.1.2.



Since I did not update either MMS or Android and the problem is now resolved, I can only agree with those who have posted on this thread that the problem must have been a "back-end" server issue with Google/Motorola.



I do not expect an official explanation from Google/Motorola (although that would be nice), so I consider the issue resolved.



Thanks to all who contributed to this thread.



j.carpenter



 



 

Reply
Options

31 Posts

12-29-2013

..

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 31
  • Registered: ‎12-29-2013
  • Location: ..
  • Views: 0
  • Message 98 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-30, 1:28 AM
Glad that we are all working again. I know this is a Motorola forum, but will say that the wife's Galaxy S3 still is not 100%. I can make it work fine but as soon as the roadster disconnects the first time the My Motorola an app says it is connected but the screen says it is scanning and IG never finds the roadster. This has happened since the Android update to v 4.3. If I turn.off the Bluetooth and turn it on again it will work until the roadster disconnects. Just wanted everyone to know my experiences but very happy the the RAZR M is working correctly.
Reply
Options

83 Posts

01-08-2014

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 83
  • Registered: ‎01-08-2014
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 99 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-30, 1:45 AM


YEA!!!!!  MINE is working again too!!  (Galaxy S3/HX550)



Thanks to epcurr as well... I was JUST ABOUT to pull the trigger on a BlueAnt Q3 to get the MMS app functionality.  Saved me $75!



NOW, if Motorola would just EXPAND the MMS app to include their newer models (Whisper, Boom, Sliver 2, etc.) - because I'm due - I'd be a Motorola customer for a L-O-N-G time!

Reply
Options

4 Posts

01-28-2014

Spain

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎01-28-2014
  • Location: Spain
  • Views: 0
  • Message 100 of 123

Re: My Motospeak v3.0.57 voice recognition fail

2014-01-30, 2:12 AM


Indeed. I have a Samsung Galaxy Victory. Android version 4.1.2 and everything is working great! Hopefully the problem you are having with your wife's galaxy, gets fixed soon.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete