Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team

Community Spotlight

Visit the Community Blog

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎07-12-2010
Location: Czech Republic
0 Kudos
Accepted Solution

Problem with connecting W510 DisplayPort -> HDMI

[ Edited ]

Hi,

  I connect notebook W510 to my Panasonic TV with DisplayPort to HDMI port. On TV is missing a part or picture around the screen.

 

This is picture from my notebook of right top corner:

 

Link to picture

 

and this is picture from my Panasonic TV of right top corner:

 

Link to picture

 

Whats wrong? Thanks,

  Lubomir

 

 

Moderator note; picture(s) totalling >50K converted to link(s) Forum Rules

 

Posts: 20,898
Topics: 128
Kudos: 1,253
Solutions: 1,344
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
0 Kudos

Re: Problem with connecting W510 DisplayPort -> HDMI

your tv uses 1920 x 1080 resolution, you are probably using 1920 x 1200 resolution as outputs to the tv. 

Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎07-12-2010
Location: Czech Republic
0 Kudos

Re: Problem with connecting W510 DisplayPort -> HDMI

[ Edited ]

Here is my setup, there is setup resolution 1920x1080, the TV is also 1920x1080.

 

http://www.licko.cz/w510/nastaveni.png

 

Moderator edit: Image >50k converted to link, per the Community Rules.

Highlighted
Community SuperMod
Posts: 3,866
Registered: ‎04-25-2008
Location: San Francisco
0 Kudos

Re: Problem with connecting W510 DisplayPort -> HDMI

Hi llicko, and welcome to the Lenovo User Community!

 

You've got typical TV overscan there. Does the TV have overscan adjustment or a 1:1 pixel mode or a "just scan" mode?

I don't work for Lenovo. I'm a crazy volunteer!
Paper Tape
Posts: 5
Registered: ‎07-12-2010
Location: Czech Republic
0 Kudos

Re: Problem with connecting W510 DisplayPort -> HDMI

Hi bananman,

  you right, I found it in the TV setup:

"Menu" - "Setup" - "Picture Overscan"

This option was setup as "On", I switch it to "Off" and now is picture OK.

Thank you very much for your help.