Społeczność Lenovo

Lenovo Smart Watch HW25H

Dzień dobry, mam problem z połączeniem smartwatcha z aplikacją Lenovo Life, w celu zaktualizowania godziny.

Błąd połączenia z siecią - taki komunikat występuje ciągle, zegarek działał z aplikacją przez ok 2 lata bez problemu, natomiast teraz pojawia się taki komunikat.

Na nic podpowiedzi z forum t.j.  odpowiednio skonstruowane hasło, nalładowana bateria, zasięg i sieć, inny telefon itd.

Po //kilkudziesięciu// próbach, na różne sposoby straciłem cierpliwość, syn bardzo lubi ten zegarek, ale chyba zostaje jedynie ostatnia możliwość - pojemnik na elektrośmieci!!

Dwa lata od zakupu, koniec gwarancji, koniec smartwatcha - to chyba coś nie tak!!!!!

Czy ma ktoś może jakiś inny pomysł???

Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie

Krzysztof B.

0
0

Re:Lenovo Smart Watch HW25H

Witaj @guest11044 ,

niestety jeśli wszystkie metody były weryfikowane to trudno będzie mi pomóc. Możesz jeszcze przetestować tzw. reset kondensatorów - przytrzymanie przycisku uruchomienia przez conajmniej 60sekund.

Rozumiem, że pamięć podręczna aplikacji też wyczyszczona?

Jeśli problem nie ustąpi warto podpytać sprzedawcę - te urządzenia są sprowadzane i sprzedawca/dystrybutor będzie w stanie pokierować gdzie skierować się do pozagwarancyjnej naprawy.

Pozdrawiam,

Anna

Specjalista ds. pomocy technicznej

Jesteśmy tutaj, aby pomóc w weryfikacji i rozwiązaniu problemu - pamiętaj, że zawsze możesz zgłosić sprawę do serwisu gwarancyjnego tutaj.
Odwiedź też stronę wyszukiwania gwarancji by sprawdzić status gwarancji lub zaktualizować ochronę gwarancyjną.
Znajdź oryginalne części i ulepszenia na stronie wyszukiwania części.
Pomógł Ci ktoś dzisiaj? Kliknij kciuk w górę poniżej aby mu podziękować!
Jeśli post okaże się pomocny i zawiera odpowiedź na Twoje pytanie, kliknij "oznacz jako rozwiązanie" !

0
0

Zidentyfikuj swoje urządzenie

OR

Nie chcesz podawać swojego numeru seryjnego? Możesz także Wyświetl według produktu