cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
LXV-Lobster
Paper Tape
Posts: 1
Registered: ‎08-22-2019
Location: CH
Views: 228
Message 1 of 3

X390 SCCM deploy with 40AH docking station (side dock)

Hi everyone, 

I am trying to deploy a X390 with our SCCM server. Since the X390 doesn't have an RJ45 port and at the moment I don't have any dongles I am using the RJ45 port on the 40AH docking station (aka side dock). I uploaded the driver packages for the T490 and the X390 on my SCCM server and added the Intel Ethernet Connection I217-LM driver to my boot file. When I try to deploy the image it passes the PXE and downloads the .wim file. But after that the blank MDT screen appears and after a short wile the machine reboots itself. I opened a cmd (FN+F8) and did an ipconfig /all, strangely the PC doesn't have an IP address anymore.

 

Do I need to add more drivers in order to deploy using the docking station or am I missing some options in the BIOS?

Highlighted
Lenovo Staff
Lenovo Staff
Posts: 1,245
Registered: ‎03-03-2016
Location: US
Views: 163
Message 2 of 3

Re: X390 SCCM deploy with 40AH docking station (side dock)

@LXV-Lobster,

 

What version of the ADK are you using?  The Intel NICs in these devices are the I219-V or I219-LM, so you may need an updated driver.  Try injecting the drivers from the WinPE Driver pack found here.

 

Using ADK 1809 and e1d65x64.inf version 12.17.8.9, I have not had any troubles deploying this device.

 

TLawson

Lenovo Employee rbkirk
Lenovo Employee
Posts: 813
Registered: ‎02-20-2009
Location: US
Views: 148
Message 3 of 3

Re: X390 SCCM deploy with 40AH docking station (side dock)

 

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors