Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

Motorola Community

Older Devices ArchiveFLIPOUT™ with MOTOBLUR™ (Non-U.S.)
All Forum Topics
Options

2 Posts

11-13-2011

0 Signins

0 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎11-13-2011
  • Location:
  • Views: 0
  • Message 1 of 2

Motoblur Account

2011-11-13, 12:18 PM

Hello.. I have a flipout and i can't create a motoblur account.. when i power on my phone, the motoblur account creator isn't start. i factory reset my phone but same problem. how can i create a motoblur account  so i can use the mymotoblur site with phone locator and stuffs. i'm from romania and my network is orange ( if matters )

Reply
Options

28352 Posts

02-02-2016

United States of America

5842 Signins

132780 Page Views

  • Posts: 28352
  • Registered: ‎02-02-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 132780
  • Message 2 of 2

Re: Motoblur Account

2011-11-18, 11:40 AM

I don't believe that the international versions of the phone have MotoBlur.

If, after a reset, you are not prompted to set up  blur account, then your phone does not have that option.


* Search box is your friend * I don't respond to PM if question belongs in forum
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms