cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Victoria
Ctrl-Alt-Del
Posts: 7
Registered: ‎08-27-2009
Location: Canada
Views: 1,353
Message 1 of 5

Got this message when I tried to post

Your post has been changed because invalid HTML was

found in the message body. The invalid HTML has been

removed. Please review the message and

submit the message when you are satisfied

can someone please let me know, what I should do?

regards

Victoria

Community Moderator
Community Moderator
Posts: 3,909
Registered: ‎01-05-2008
Location: DE
Views: 1,347
Message 2 of 5

Re: Got this message when I tried to post

Hello Victoria, welcome to Lenovo forums!

 

I have moved your message,cause it aims to our forum software rather than hardware, like the Lenovo 3000 Desktops.

 

Which browser do you use?

 

Do you try to copy and paste anything into the text field?

 

edit: Desktops

_________________________________________________________
Follow
@LenovoForums on Twitter!
Try the forum search, before first posting: Forum Search Option
Please insert your type, model (not S/N) number and used OS in your posts.
I´m a volunteer here using ThinkPad X1 Carbon 5th Gen. Silver Edition, ThinkPad 13, Yoga 900, ThinkPad T430s, IdeaCentre B540.
TIP: If your computer runs satisfactorily now, it may not be necessary to update the system.

English English Community      Deutsche Deutsche Community      Español Comunidad en Español

SeniorGuru
Posts: 2,553
Registered: ‎12-22-2008
Location: CA
Views: 1,340
Message 3 of 5

Re: Got this message when I tried to post

> what I should do?

 

HTML refers to the control language embedded in posts that's used to format text, include links, etc. The forum software sometimes finds HTML elements that it thinks are in error. Usually this isn't a problem. After the message you'll see the text of the post you are about to make with the errant HTML removed. If this looks OK to you then you can proceed to Post. If not you can make changes, including with the buttons above the message field, e.g. the B, I, U that stand for Bold, Italics, Underline, etc. and then do another Preview. When you're happy with the result, click on Post to post it to the forum.

__________________________________________________
Cheers... Dorian Hausman • ca.gif English community
X1C6, E470, Y900s, [R.I.P. X1C2, T430s, TPT2, SL500, X61s, T60p, A21p, 770, 760ED... 5160, 5150... S360/30]
Community SuperMod
Community SuperMod
Posts: 3,951
Registered: ‎11-20-2007
Location: US
Views: 1,338
Message 4 of 5

Re: Got this message when I tried to post

Most of the time when I get that message, I just hit the "post" button again because the software has already removed whatever it was objecting to (italics, bolding, underlining, etc).


keep-calm-it-s-a-thinkpad-sm2.jpg

English English Community   Deutsche Deutsche Community   Español Comunidad en Español   ru.gif Русскоязычное Сообщество


Jane
nonnymouselenovoff1.gif

2015 X1 Carbon, ThinkPad Slate, T410s, X301, X200 Tablet, T60p, HP TouchPad, iPad Air 2, iPhone 5S, IdeaTab A2107A, Yoga Tablet, Yoga 3 Pro
I AM one of those crazy ThinkPad zealots!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!

I am not a Lenovo employee

Victoria
Ctrl-Alt-Del
Posts: 7
Registered: ‎08-27-2009
Location: Canada
Views: 1,298
Message 5 of 5

Re: Got this message when I tried to post

Hello Andreas!

Thanks for your answer;

were you asking if I copied and paste in my post;

Yes the System information; I thought it was,

easier and acurate. sorry about that causing the problem.

i think I am using windows 7.

i bought windows Vist home premium; to date I have not

seen it.

I thought someone will walk me through, setting it up.

System type  / model 2222-222

OS should be windows Vista home prium 64 bits

Not sure what it is now.

best  regards.

Victoria

 

Top Kudoed Authors