Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Gaming – Lenovo LegionGaming Laptops
All Forum Topics
Options

9 Posts

07-01-2021

Pakistan

11 Signins

115 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎07-01-2021
  • Location: Pakistan
  • Views: 115
  • Message 1 of 5

Dead Pixel in BIOS Settings

2021-07-01, 20:33 PM

I have bought legion 5 pro today. When i enter into the BIOS settings I see two white dots on the screen which appear to be dead pixels but when i load windows, everything seems to be OK. I did dead pixels test too and was not able to find any dead pixels there. Can any explain what is wrong?

20210701_194220.jpg
Reply
Options

4457 Posts

04-23-2019

United States of America

671 Signins

29345 Page Views

  • Posts: 4457
  • Registered: ‎04-23-2019
  • Location: United States of America
  • Views: 29345
  • Message 2 of 5

Re:Dead Pixel in BIOS Settings

2021-07-01, 21:31 PM

Hello @ZKNiazi,

 

Welcome to the Community Forums.

 

It may be possible that these pixels are not really dead.

It is very possible that those white dots are because of the image in the BIOS.

 

I don't have the same unit so I cannot confirm hopefully another member with the same machine will be able to check on theirs as well.

Hope this helps.
Regards,
Jack_Lenovo1



Did someone help you today? Press the thumbs-up icon below to thank them.!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.


Using Browser Search to find your answers in Lenovo and Moto Community

Reply
Options

9 Posts

07-01-2021

Pakistan

11 Signins

115 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎07-01-2021
  • Location: Pakistan
  • Views: 115
  • Message 3 of 5

Re:Dead Pixel in BIOS Settings

2021-07-02, 5:35 AM

Thanks for the reply @Jack_Lenovo1 

Yes I also thought the same but when I checked the videos of legion 5 pro BIOS on YouTube these dots are not there.

Reply
Options

10 Posts

05-30-2021

United States of America

11 Signins

65 Page Views

  • Posts: 10
  • Registered: ‎05-30-2021
  • Location: United States of America
  • Views: 65
  • Message 4 of 5

Re:Dead Pixel in BIOS Settings

2021-07-02, 11:20 AM

Haha it's the same with mine, for a second I thought the same 😂

Reply
Options

4457 Posts

04-23-2019

United States of America

671 Signins

29345 Page Views

  • Posts: 4457
  • Registered: ‎04-23-2019
  • Location: United States of America
  • Views: 29345
  • Message 5 of 5

Re:Dead Pixel in BIOS Settings

2021-07-02, 16:08 PM

Hello @MushMuppies,

 

Thanks for confirming.

 

Since both of you have the pixel in the image this would likely be because of the picture loaded in the BIOS.


Regards,

Jack_Lenovo1



Did someone help you today? Press the thumbs-up icon below to thank them.!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.


Using Browser Search to find your answers in Lenovo and Moto Community

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms