Merhabalar cihazımı alalı 2 ay olmadı. Cihazın performansında memnunum bazen ısınma yapıyor olsa da kalitesinden ve performansından ödün vermiyor. Öğrenciyim ve Lenovo'yu tercih ederken tamamen müşteri hizmetleri ve müşteri memnuniyetine verdiği değerden ötürü tercih etmiştim. Dün cihazımın ekranını açtıktan sonra görüntü gelmedi. HDMI kablosuyla harici bir monitöre bağladığımda görüntü vermeye başladı. İç ekran zarar görmüş veya diğer bir tabirle kırılmış. Cihazda başka bir problem yok. Müşteri hizmetlerini arayıp garanti kapsamı ile ilgili bilgi almaya çalıştım. Bu hafta sonu finallerim başlıyor sınavlarımdan sonra teknik servise vermeyi düşündüğümü söyledim. Çağrı merkezindeki beyefendi fiyat aralıkları ve garanti kapsamıyla ilgili teyidi teknik servisin yaptığını söyledi :) Bunu bildiğimi söyleyerek sadece cihaza bir darbe veya hasar vermedim yani ekranı açarken baskı olmamasına rağmen led panelin zarar gördüğünü ve bunuN garanti kapsamına girip girmediğini sordum ve yine bana, buna teknik servisin karar vereceğini söyledi. Sonrasında ŞİKAYETVAR.COM ve belirli forumlarda LENOVO ürünlerini teknik servise veren kullanıcıların deneyimlerini okudum. Yani umarım yetkililer bunu okur. Daha 2 gün önce büyük markaların global pazarlamada müşteri hizmetleri hakkında makale yazmıştım. LENOVO gibi bir markanın bu kadar fazla tüketici tarafından anlaşmalı olduğu teknik servisler hakkındaki şikayetleri beni çok endişelendirdi. Şimdi yetkililere buradan sormak istiyorum.
1-Ben müşteri memnuniyetine özen gösterdiği için tercih ettiğim markanın anlaşmalı olduğu teknik servislere garanti kapsamında cihazımı verdiğim zaman cihazımda teknik servisten ötürü ekstra problem oluştuğunda veya yanlış işlemler uygulandığında LENOVO markası müşterisinin arkasında durup ürün değişikliği veya ihmal sonucu hasarın karşılanmasını onaylayacak mı ?
2- Bu yazıyı ekranım hasar gördükten sonra yaptığım araştırmada, müşteri deneyimlerine, şikayetlerine ve global markettingde LENOVO ürünlerinin parçalarının fiyatları hakkında yaptığım detaylı araştırma sonucunda yazıyorum. Hem forumda okuyan kullanıcıları aydınlatmak veya düşündürmek hem de endişelerim hakkında aydınlanmak istiyorum.
Global endüstride LENOVO ürün parçalarının fiyatlarına erişmek mümkün.( USD+Vergiler dahil) Teknik servislerin kullanıcılara ürün tamiri için söyledikleri fiyatların denkliği LENOVO tarafından teyit ediliyor mu ?
Örneğin: Lenovo ideapad l340 ekranının 70-77 $ fiyatından perakende satılmasına rağmen teknik servisin kullanıcılara absürt fiyatlarla teklif edilip edilmediği sorgulanıyor mu ?
3- LENOVO markası prestiji açısından kullanıcılar tarafından hakkında yapılan şikayetlerle ilgili kullanıcılara ne gibi çözümler ve olanaklar sunuyor?
Yani teknik servis mağduriyeti yaşayan kişilere ne gibi çözümler sağlıyor. (Şikayetlere cevap vermek veya tarafımızca geri dönüş yapılacaktır demek dışında)
Gerçekten akademik eğitime önem veren bir öğrenciyim ve maddi imkanlarım çok sınırlı buna rağmen bu cihazı almak için ortalama asgari ücretli bir çalışanın 4 aylık maaşına denk gelen bir borcun altına girdim. Sadece cihazı değil aynı zamanda markanın hizmetini satın aldığımı düşünüyorum. Alttaki ekte cihazımın yeni hali görülmektedir. Ve baktıkça moralim bozuluyor açıkçası çünkü nasıl yaptıracağımı bilmiyorum. Ürünümün garanti kapsamı dışında tamir ettirmek istemiyorum.
Bu sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum. Tercihimin yanlış olduğunu öğrenmek istemeyerek yetkililerin bu konuda beni aydınlatmasını bekliyorum.
İyi çalışmalar saygılarımla...