Lenovo Topluluğu

Ideapad Gaming HDD Ekleme

Merhabalar, bilgisayarıma hdd eklemek istiyorum fakat forumda bir kaç konu konu okudum sata kablosu v.s yazıyordu pek birşey anlamadım, ben şimdi direk 2 TB HDD alsam bu bilgisayara ekleyebilir miyim ?

0
0

Re:Ideapad Gaming HDD Ekleme

Merhaba @candanadam ,

Kullandığınız dizüstü bilgisayar modelinin tam olarak ne olduğunu belirtebilirseniz, eminim size yardımcı olabiliriz. IdeaPad Gaming diyebileceğiniz birkaç modelimiz var.

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Merhaba @Ala_Lenovo, ideapad Gaming 3-15ARH05 Laptop cihazımın modeli tam olarak bu.
0
0

Merhaba @candanadam ,

Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz!

Bu modelde bir tane M.2 SSD ve bir tane SATA HDD veya SSD takılabilir. Bilgisayarında bir M.2 SSD sürücü varsa, bir SATA SSD veya HDD ekleyebilirsiniz. Ama bu modelde üretiminden SATA diski olmadığından HDD'nin montajı için gerekli bazı parçalar cihazınızda eksik olabilir. Yükseltmeyi denemeden önce, HDD kutusu ve SATA kablosunun dizüstü bilgisayarınıza dahil edilip edilmediğini kontrol etmenizi öneririm.

Bu model tarafından resmi olarak desteklenen en büyük HDD 1TB'dir. Bundan daha büyük bir HDD kurmamanızı öneririm.

Modelinizle uyumlu parçaların listesini bu web sitesini kullanarak bulabilirsin: https://support.lenovo.com/tr/tr/partslookup 

Selamalarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

Cihazınızı tanımlayın

OR

Seri numaranızı vermek istemiyor musunuz? Ürüne göre görüntüle

Sorun çözüldü mü yoksa yardıma mı ihtiyacınız var? Buraya tıklayın.