Please note: This website includes an accessibility system. Press Control-F11 to adjust the website to the visually impaired who are using a screen reader; Press Control-F10 to open an accessibility menu.

Lenovo Topluluğu

ideapad gaming 3 içinden ses geliyor.

1 hafta bile olmadan aldıgım bilgisayarın içinden sanki bir parça çıkmış gibi ses geliyor. Bu sorunu teknik servise götürsem düzeltirler mi ? Son sorum da lenovo teknik servise elden de testlim etsek olur mu yoksa randevu ile mi çalışıyor ?

0
0

Re:ideapad gaming 3 içinden ses geliyor.

Merhaba,

Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz!

Dizüstü bilgisayardan gelen bobin sesi veya fan gürültüsü dışındaki sesler bir donanım sorununun işareti olabilir. Bilgisayarınızda donanımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorsanız servisimize gönderebilirsiniz.

Bilgisayarınızı servisimize göndermenin en kolay yolu Lenovo desteği ile iletişime geçmektir: https://support.lenovo.com/tr/tr/contact-us 

İstanbul'da yaşıyorsanız, servise gelip bilgisayarı elden bırakmanız da mümkündür.

Selamlarımla,

Ala
Polish & Turkish Community Lead

EN: Welcome to the Community! If someone helped you today hit Like or accept a Solution!
Looking for information about Lenovo products?

PL: Witaj w Społeczności! Jeśli ktoś Ci dzisiaj pomógł, kliknij kciuk w górę lub zaakceptuj rozwiązanie!
Szukasz informacji o produktach Lenovo?

TR: Lenovo Topluluğuna hoş geldiniz! Bugün birisi size yardım ettiyse Beğen’e basın veya bir çözümü kabul edin!
Lenovo ürünleri hakkında bilgi mi arıyorsunuz?

0
0

bende de aynı ürün var ve aynı şeyi yaşadım, takırtı sesi geliyordu salladıkça, önceden yoktu. meğerse bataryanın altındaki cmos pili yerinden oynamış, onu sabitleyince düzeldi. alt kasayı ve bataryayı çıkarmanız gerekiyor ulaşmak için, elinizden gelirse kendiniz de yapabilirsiniz garantiyi bozmaz. nasıl söküldüğünü öğrenmek için alttaki videoya bakabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=Iz-yqY1zcJA
0
0

Öncelikle merhaba dostum, 

1 ay önce aldığım lenovo ideapad gaming 3 15ACH6 seri numaralı laptopumdan aynı vida tıkırtısı gibi bir ses geliyordu. Bunun üzerine yetkili servise danıştım ancak herhangi bir mantıklı cevap alamadım. Doğal olarak, laptopu servise göndermem gerektiğini söylediler. Bunun üzerine laptopu satın aldığım markanın sitesinden laptopun içini açmamda bir sakınca olup olmadığını sordum. Bana eğer zarar vermez ve parça değiştirmezsem sorun çıkmayacağını ve garanti kapsamında kalacağını söyledi . Sonrasında laptopun içini açtım ve ses çıkaran parçayı buldum . Fotoğraf olarak da sizinle paylaşacağım. Demek istediğim, bu ses performansı veya herhangi bir aksamı etkileyebilecek bir şey değil. Parçayı düzgünce oturtup sizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tamamen size kalmış.

BATARYANIN HEMEN SOLUNDAKİ KÜÇÜK PARÇA. ALTINDA YAPIŞKAN BULUNUYOR . YERİNE OTURTUP KULLANABİLİRSİNİZ.

IMG_4626.jpg
1
1

Cihazınızı tanımlayın

OR

Seri numaranızı vermek istemiyor musunuz? Ürüne göre görüntüle