English Community

Lenovo PhonesK and Vibe Z Series Smartphones
All Forum Topics
Options

3 Posts

01-07-2017

RS

6 Signins

33 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎01-07-2017
  • Location: RS
  • Views: 33
  • Message 1 of 4

Lenovo K6 (K33a48) can't update

2017-01-07, 16:15 PM

Hi!

 

I bought this phone and is great, speed is good, there is no lag, camera is great and so on. 

But I can't update software. There is no option to update it in about phone, and Lenovo Companion app displays error '' no system upgrade tool found''.

 

Build number: K33_S143_160926_ROW

 

Is there solution for this, or I need to aply reclamation to seller?

 

Thanks.

Reply
Options

24 Posts

01-07-2017

FR

99 Signins

2029 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎01-07-2017
  • Location: FR
  • Views: 2029
  • Message 2 of 4

Re: Lenovo K6 (K33a48) can't update

2017-01-07, 21:08 PM

Hi,

 

for now, it's not a bad thing :smileytongue: as updates cause microphone level problem : https://forums.lenovo.com/t5/K-and-Vibe-Z-Series-Smartphones/Lenovo-K6-k33a48-Update-Problem/td-p/3500080

 

Jokes apart, it's strange that you don't even have the "system update" option at the top row of About Phone menu ?!

Reply
Options

3 Posts

01-07-2017

RS

6 Signins

33 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎01-07-2017
  • Location: RS
  • Views: 33
  • Message 3 of 4

Re: Lenovo K6 (K33a48) can't update

2017-01-08, 13:19 PM

I saw that too, maybe is better without update lol

 

 

Reply
Options

24 Posts

01-07-2017

FR

99 Signins

2029 Page Views

  • Posts: 24
  • Registered: ‎01-07-2017
  • Location: FR
  • Views: 2029
  • Message 4 of 4

Re: Lenovo K6 (K33a48) can't update

2017-01-08, 17:48 PM

Yes, very weird. I let a screenshot with what I have (it's in french but you can easily make the comparison ;)). I don't know if it could help Lenovo to see why you can't update but in case of.

 

If you can, could you please install Sound Meter app (or any other app that does this) https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.sound&hl=fr , record your voice and put a screenshot here ?

 

It would be interesting to compare the result with your built against the newest with the bug.

 

 

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete