Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Blue Screen Again
Posts: 3
Registered: ‎09-20-2010
Location: Australia
0

R61i vga issues - no display - HELP

Hi guys,

 

I have Lenovo R61i, with Intel's integrated VGA. The chipset for the motherboard is Mobile Intel GL960/GM965 Express. I downloaded the chipset from  http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=migr-67838 , executed the installation and installed the drivers. Everything worked fine, except the video driver. After installing the video driver, the computer restarts, Windows is loaded and after loading the screen goes off. The monitor is powered, Windows is working in the background, but there is no display, just dark screen. I rolled back to the last known good configuration and I saw that Windows removed the video driver. 

 

Also, there is no stand-by option. I suspect it is the video driver that is causing this, but any other opinion is welcome to hear. 

 

Please advise me what to do. 

Thanks.

Posts: 2,916
Topics: 106
Kudos: 158
Blog Posts: 0
Solutions: 123
Registered: ‎02-22-2008
Location: US
0

Re: R61i vga issues - no display - HELP

You have not mentioned which version of windows you are using

http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Laptop...

Select the appropriate OS and download the drivers from intel.com.Hope this helps




Cheers and regards,
• » νιנαソѕαяα∂нι ѕαмανє∂αм ™ « •
●๋•کáŕádhí'ک díáŕý ツ


I am a volunteer here. I don't work for Lenovo
Posts: 20,896
Topics: 128
Kudos: 1,250
Solutions: 1,344
Registered: ‎12-19-2008
Location: Australia, Melbourne
0

Re: R61i vga issues - no display - HELP

what OS are you running?
Regards,

Jin Li

May this year, be the year of 'DO'!

I am a volunteer, and not a paid staff of Lenovo or Microsoft
Highlighted
Blue Screen Again
Posts: 3
Registered: ‎09-20-2010
Location: Australia
0

Re: R61i vga issues - no display - HELP

Sorry about that. I have Windows XP Pro SP3. I downloaded the appropriate drivers and installed them - the problem still occurs.