Społeczność Lenovo

aktualizacja BIOS 11

Mam laptopa  idea pad 3 który ma 3 miesiące i na aplikacji Lenovo vintage pokazała się aktualizacja BIOS. Postępowałam zgodnie z instrukcjami aplikacji, po czym pojawił się komunikat twoje urządzenie napotkało problem i aktualizacja nie zainstalowała się.

0
0
Rozwiązanie

Re:aktualizacja BIOS 11

@greequ wrote:

Mam laptopa  idea pad 3 który ma 3 miesiące i na aplikacji Lenovo vintage pokazała się aktualizacja BIOS. Postępowałam zgodnie z instrukcjami aplikacji, po czym pojawił się komunikat twoje urządzenie napotkało problem i aktualizacja nie zainstalowała się.

Hej @greequ ,

w przypadku bios czasami lepiej zainstalować aktualizację ręcznie ze strony https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/ zakładka oprogramowanie - aktualizacja ręczna, z listy sterowników jeśli są dostępne do kilku wersji warto ustawić filtr pod Windows 11 i stamtąd pobrać sterownik (format exe, instalacja jak standardowa aplikacja).

Pozdrawiam,

Anna

Specjalista ds. pomocy technicznej

Jesteśmy tutaj, aby pomóc w weryfikacji i rozwiązaniu problemu - pamiętaj, że zawsze możesz zgłosić sprawę do serwisu gwarancyjnego tutaj.
Odwiedź też stronę wyszukiwania gwarancji by sprawdzić status gwarancji lub zaktualizować ochronę gwarancyjną.
Znajdź oryginalne części i ulepszenia na stronie wyszukiwania części.
Pomógł Ci ktoś dzisiaj? Kliknij kciuk w górę poniżej aby mu podziękować!
Jeśli post okaże się pomocny i zawiera odpowiedź na Twoje pytanie, kliknij "oznacz jako rozwiązanie" !

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!
Odpowiedzi

aktualizacja BIOS 11

Rozwiązanie

Re:aktualizacja BIOS 11

@greequ wrote:

Hej @greequ ,

w przypadku bios czasami lepiej zainstalować aktualizację ręcznie ze strony https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/ zakładka oprogramowanie - aktualizacja ręczna, z listy sterowników jeśli są dostępne do kilku wersji warto ustawić filtr pod Windows 11 i stamtąd pobrać sterownik (format exe, instalacja jak standardowa aplikacja).

Pozdrawiam,

Anna

Specjalista ds. pomocy technicznej

Jesteśmy tutaj, aby pomóc w weryfikacji i rozwiązaniu problemu - pamiętaj, że zawsze możesz zgłosić sprawę do serwisu gwarancyjnego tutaj.
Odwiedź też stronę wyszukiwania gwarancji by sprawdzić status gwarancji lub zaktualizować ochronę gwarancyjną.
Znajdź oryginalne części i ulepszenia na stronie wyszukiwania części.
Pomógł Ci ktoś dzisiaj? Kliknij kciuk w górę poniżej aby mu podziękować!
Jeśli post okaże się pomocny i zawiera odpowiedź na Twoje pytanie, kliknij "oznacz jako rozwiązanie" !

0
0

Was this solution helpful?

Your feedback helps us improve!

Zidentyfikuj swoje urządzenie

OR

Nie chcesz podawać swojego numeru seryjnego? Możesz także Wyświetl według produktu

Problem został rozwiązany, czy potrzebujesz pomocy? Kliknij tutaj.