o 07-04-2019 07:31 AM
o 07-04-2019 03:39 PM
Ahojte,
pre jednoduchosť a prehľad tu linknem nový WiFi ovládač pre Y530. Dá sa stiahnuť pod nasledovným odkazom.
@OliVili - vieš potvrdiť, že s týmto ovládačom už všetko funguje tak, ako má?
S pozdravom,
Juraj
German, Czech & Slovak Community Lead
Wurde dein Problem bei uns bereits besprochen? Schau mal nach: Forum Suchoption
Bitte füge den Typ, Modell (nicht die S/N) und das benutzte OS zu deiner Nachricht hinzu. Es beschleunigt die Lösung deines Problems.
o 07-04-2019 04:35 PM
Ahojte,
Ďík za INFO,
Samozrejme viem to zistiť,
Ale musím notebook rozobrať a Wifi modul vymeniť pretože tam mám výššiu verziu od INTELU.
Intel AC 9560.
Ale som ochotný pre zaujímavosť prehodiť a testovať.
Oliver.
07-05-2019 07:28 PM - upraveno 07-05-2019 07:30 PM
Vyskúšal som teda prehodiť nový wifi modul za starý Realtek.
Ale opäť po nahodený ten istý symptóm a to keď som sa chcel pripojiť na svoju wifi sieť tak wifi kartu instantne vyplo a začalo resetovať atď.
Urobilo to asi 5x po sebe plus výpadky internetu (žltý výkičník na Wifi a hneď nato reštart modulu wifi)
Skúsil som pre istotu viacej krát a jednoducho vždy pri pokuse pripojiť sa na 2G alebo 5G automaticky vyplo a zaplo modul.
Drivery som dal tie ktoré si poslal s linku.
Problém stále pretrváva s rovnakými symptómami.
Po vrátený na druhý modul AC9560 opäť bez problémov.
Neviem podľa mna tie Wifi karty sú dosť šhity, už nastaveniach je vydieť obrovský rozdiel medzi nimi.
s pozdravom
Oliver
11-16-2019 10:23 AM - upraveno 11-16-2019 10:33 AM
Přesně. Pokud hraju online hry, PUBG ap, internet nepadá, ale jakmile jdu do prohlížeče nebo stahuju film, katastrofa. Jen by mě zajímalo, proč to LENOVO neřeší ! Po komunukaci s lidmi od lenova na fcb mi bylo řečeno, ať to zašlu na rekalmaci. Na to má člověk tak náladu. Notebook za 25 klacků a ani wifina nefunguje. Jsem totálně vytočenej
o 11-18-2019 02:24 PM
Juraj
German, Czech & Slovak Community Lead
Wurde dein Problem bei uns bereits besprochen? Schau mal nach: Forum Suchoption
Bitte füge den Typ, Modell (nicht die S/N) und das benutzte OS zu deiner Nachricht hinzu. Es beschleunigt die Lösung deines Problems.
Předmět | Kudo |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |