English Community

Lenovo DesktopsLenovo All In One (AIO) Desktops
All Forum Topics
Options

27 Posts

08-20-2011

Germany

245 Signins

527 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎08-20-2011
  • Location: Germany
  • Views: 527
  • Message 1 of 4

Ideacentre B520 died?

2011-09-14, 9:09 AM

Hallo @all,

 

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Yesterday I worked normally with my B520 and than I shutdown. Today, I wanted to boot the PC and there were just some beeps and then a reboot. I didn't react fast enough, but I think it was 2x beep, than a short break and than 3 or 4 beeps. Than the PC rebooted, no beep, reboot, reboot.....

I tried to insert a bootcd, it sounds, like the CD starts to spin and search for something, than reboot.

Same with an USB-Stick. The stick-LED lights up and blink, like it want boot from it or searches for a file.

The screen shows nothing, no LENOVO-BIOS-LOGO, no nothing.

 

I don't want to send it in, this will last to long. Is there a solution?

 

Lenovosupport, impress me please :)

 

PS: I'm not able, to send a mail to lenovocare.premiumsupport@lenovo.com.

Your message was not delivered to:

  lenovocare.premiumsupport@lenovo.com

because:

  User lenovocare.premiumsupport (lenovocare.premiumsupport@lenovo.com) not listed in Domino Directory

 

Reply
Options

142 Posts

03-04-2011

London

3171 Signins

3166 Page Views

  • Posts: 142
  • Registered: ‎03-04-2011
  • Location: London
  • Views: 3166
  • Message 2 of 4

Re: Ideacentre B520 died?

2011-09-14, 10:38 AM

BIOS modding fail? Have you enabled EFI in BIOS?

Reply
Options

27 Posts

08-20-2011

Germany

245 Signins

527 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎08-20-2011
  • Location: Germany
  • Views: 527
  • Message 3 of 4

Re: Ideacentre B520 died?

2011-09-14, 10:53 AM

Would be nice, but no. There was no solution for the UEFI-mod until now. But it must have something to do with the BIOS, I hope :)

If it is the hardware, then I Have to send it in :(

Reply
Options

27 Posts

08-20-2011

Germany

245 Signins

527 Page Views

  • Posts: 27
  • Registered: ‎08-20-2011
  • Location: Germany
  • Views: 527
  • Message 4 of 4

Re: Ideacentre B520 died?

2011-09-14, 20:16 PM

HAHA :)

 

Up an running again. Don't know, what was the problem, but when I came back home from work, I dissassembled some parts, connected everything back and TADA...it started. Never mind

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete