English Community

Lenovo DesktopsLenovo All In One (AIO) Desktops
All Forum Topics
Options

1 Posts

03-13-2019

IT

2 Signins

17 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎03-13-2019
  • Location: IT
  • Views: 17
  • Message 1 of 4

Lenovo C50-30 no boot, black screen after bios "load optimized default"

2019-03-13, 10:58 AM

Hi everyone !!!
After the last update of Windows 10, I had 3 Lenovo C50-30s which, on rebooting, remained still on the Lenovo sign.
After finding the solution, in the various attempts made, on one of these I did top up the default settings of the bios: from that moment the pc doesn't start, black screen, no response from the keyboard.
I have already reset the bios from motherboard, but nothing to do, the PC as soon as it receives power turns on and does nothing.
By removing the ram instead it goes into alarm, but if I try to replace it with another return to the starting situation.
What may have happened ?

Reply
Options

379 Posts

11-04-2019

PH

115 Signins

4667 Page Views

  • Posts: 379
  • Registered: ‎11-04-2019
  • Location: PH
  • Views: 4667
  • Message 2 of 4

Re: Lenovo C50-30 no boot, black screen after bios "load optimized default"

2020-01-22, 21:47 PM

Hi ,

 

Sorry for the late reply as we just joined the boards, but if you are still having the same issue please let us know.

Regards

Jeremy



Did someone help you today? Press the star on the left to thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"! This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

Follow us @LenovoSupport on Facebppl and Twitter!

Reply
Options

1 Posts

08-02-2020

CO

1 Signins

10 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎08-02-2020
  • Location: CO
  • Views: 10
  • Message 3 of 4

Re:Lenovo C50-30 no boot, black screen after bios "load optimized default"

2020-08-02, 1:05 AM
After update windows 10, the pc doesnt start, first start with lenovo logo , then I set the bios to default values and then the sreen is black no lenovo logo just the power button start white
Reply
Options

1 Posts

08-14-2020

PL

2 Signins

0 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎08-14-2020
  • Location: PL
  • Views: 0
  • Message 4 of 4

Re:Lenovo C50-30 no boot, black screen after bios "load optimized default"

2020-08-14, 13:58 PM

Indentous problem after the reset does not get up (clean installation of windows 10).

Disconnected hard disk etc. unchanged no lenovo logo. Only the cpu windmill starts.

Can you ask for the whole bios (the image from the bios chip is 8MB - the bios on the website is partial only 6MB)?

Or how to force loading bios from usb (bios does not start)?

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete