English Community

Lenovo TabletsLenovo Android based Tablets and Phablets
All Forum Topics
Options

5 Posts

07-16-2019

AU

8 Signins

122 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎07-16-2019
  • Location: AU
  • Views: 122
  • Message 71 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-18, 11:57 AM

Widgets still disappear within minutes even after a factory reset.

I wish I hadn't updated .... for those who haven't yet, I would definitely wait until these bugs are fixed.

Lenovo ... any news about this current update or will there be a newer update with bug fixes?

Reply
Options

16 Posts

06-30-2019

DE

18 Signins

185 Page Views

  • Posts: 16
  • Registered: ‎06-30-2019
  • Location: DE
  • Views: 185
  • Message 72 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-19, 17:21 PM

Dear all,

 

well, I thought that using no SD card would solve the unexpected shut off of my tablet.

But today I experienced again an unexperienced shut off of my tablet with no card installed.

 

Miguel from Lenovo, please forward this issue to your team again!

It's anoying. Please let me know if I can - somehow - assist yor engineering team.

 

Lets keep being positive just to get the tablet as reliable as it could be!

 

Cheers to all!

Reply
Options

4 Posts

07-08-2019

DE

11 Signins

83 Page Views

  • Posts: 4
  • Registered: ‎07-08-2019
  • Location: DE
  • Views: 83
  • Message 73 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-19, 17:45 PM

Dear @

 

 

 

Reply
Options

3 Posts

07-20-2019

NZ

3 Signins

98 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎07-20-2019
  • Location: NZ
  • Views: 98
  • Message 74 of 91

TB-X705F audio lag when casting, poor picture quality on tv

2019-07-20, 3:52 AM

Have recently upgraded from a Lenovo Tab 4, to a Tab P10.  Using the original Tab 4 for casting to my Panasonic Viera tv worked perfectly.  Using the Tab 10, we now have audio lag and a pixelated screen on the tv after approximately 5 minutes of starting to live stream anything (Netflix and Amazon Prime Video for instance). The tablets however look absolutely fine. Have been using in Lenovo cast option on both tablets.  Can you help please?

Reply
Options

9 Posts

07-17-2019

AU

13 Signins

109 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎07-17-2019
  • Location: AU
  • Views: 109
  • Message 75 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-20, 6:53 AM

I am also experiencing interference between Bluetooth and 2.4ghz wifi.

When I am on 2.4ghz wifi my Logitech M337 Bluetooth mouse becomes unusably sluggish,

And my Xbox one s Bluetooth controller does not reconnect if disconnected.

If I am on 5ghz wifi Bluetooth functions normally.

This problem was present before Android 9 update, and is still a problem after Android 9 update.

I tried my Bluetooth mouse on a Huawei smartphone with 2.4ghz wifi, and it worked very smoothly.

 

 Unfortunately the device still sometimes try to turn itself off, even after a factory reset.

 

I am now totally against updating the P10 to Android 9 until Lenovo improves the software.

 

Reply
Options

18 Posts

01-21-2018

AU

28 Signins

238 Page Views

  • Posts: 18
  • Registered: ‎01-21-2018
  • Location: AU
  • Views: 238
  • Message 76 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-20, 8:24 AM

More than likely find the Logitech mouse is the issue.  My Logitech Bluetooth mouse as always troublesome.  Changed to a Microsoft Bluetooth mouse never had any more issues.

Delete your XBox Bluetooth and reconnect and your connection issues will be over.

Reply
Options

9 Posts

07-17-2019

AU

13 Signins

109 Page Views

  • Posts: 9
  • Registered: ‎07-17-2019
  • Location: AU
  • Views: 109
  • Message 77 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-20, 12:13 PM

I tested my Logitech M337 bluetooth mouse on my laptop with 2.4ghz wifi and it worked perfectly smooth.

So I think the Logitech mouse is not the problem.

Trying to re-pair the Xbox one controller after failed re-connect is a nightmare.

 

I can live with this problem just by switching to 5Ghz wifi.

But if it's a software related issue then it should be fixed.

 

 

Reply
Options

2 Posts

07-03-2019

DE

8 Signins

52 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎07-03-2019
  • Location: DE
  • Views: 52
  • Message 78 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-20, 12:27 PM

Hi,

 

from me, just a 'thank you' that the updating issue itself has been resolved a few days after a Lenovo administrator took notice of this thread.

 

On a big upgrade like this, there are usually some glitches, which will hopefully resolved over the next months. After all, one of the main promises of Android 9 is easier updates for the manufacturers, and updates have been a major problem for Lenovo in the past. In fact, after reading several reviews on Lenovo tablets, I am pleaently surprised that we got an update to Android 9 at all, and even relatively soon. :)

Reply
Options

5411 Posts

04-19-2012

SK

7911 Signins

305234 Page Views

  • Posts: 5411
  • Registered: ‎04-19-2012
  • Location: SK
  • Views: 305234
  • Message 79 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-23, 19:30 PM

,

 

Yea, I am still monitoring.

 

Please continue reporting issues here, I am escalating all reports.

 

Once again guys, I know the situation is not the best but working to get this resolved for you guys.

 

Will keep you posted.




Miguel Gonzalez
EMEA Consumer Technical Trainer


Lenovo Slovakia


 


 


 




  Communities:   English    Deutsche    Español    Português    Русскоязычное    Česká    Slovenská    Українська  Moto English



 


 


 


 

Reply
Options

2 Posts

06-27-2019

NL

4 Signins

31 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎06-27-2019
  • Location: NL
  • Views: 31
  • Message 80 of 91

Re: [BUG] Installing OTA fail:TB-X705F_USR_S200095_20190528_Q00332_ROW

2019-07-25, 8:00 AM

Hello Miguel,

 

After using the latest updated firmware for some days I now have  a problem with my WIFI-connection. It goes on and off. Then I have a connection with internet, a minute later no connection and some time later a connection without internet. All at the same place. My phone has in the same time constantly connnection with internet.

 

Please help.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete