Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Lenovo TabletsLenovo Android based Tablets and Phablets
All Forum Topics
Options

7 Posts

10-07-2011

Hong Kong

7 Signins

48 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎10-07-2011
  • Location: Hong Kong
  • Views: 48
  • Message 1 of 6

Problem after factory setting

2011-10-07, 14:18 PM

Dear friends,

 

I've got the message " The process com.andriod.phone has stopped unexpectedly. Please try again. " FORCE CLOSE...after I did the factory setting.

 

The machine now is cannot book to desktop and loop in the same error page...what should I do ? Pls help...thank you.

Reply
Options

20 Posts

04-14-2011

Namibia

20 Signins

267 Page Views

  • Posts: 20
  • Registered: ‎04-14-2011
  • Location: Namibia
  • Views: 267
  • Message 2 of 6

Re: Problem after factory setting

2011-10-07, 15:15 PM
Please describe the error page. Does the tablet startup and after you logon you receive the forced closed messages?
Reply
Options

7 Posts

10-07-2011

Hong Kong

7 Signins

48 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎10-07-2011
  • Location: Hong Kong
  • Views: 48
  • Message 3 of 6

Re: Problem after factory setting

2011-10-07, 15:20 PM

No, i cannot do anything.

the message pop up after the opening movie shown

Reply
Options

20 Posts

04-14-2011

Namibia

20 Signins

267 Page Views

  • Posts: 20
  • Registered: ‎04-14-2011
  • Location: Namibia
  • Views: 267
  • Message 4 of 6

Re: Problem after factory setting

2011-10-07, 15:32 PM
This sounds familiar to the issue I had with my K1 after doing an OTA update. If powering the unit off and on again does not help, I think the best is to return it to your closest Lenovo service center. If you can't interact with the system you can't change anything.
Reply
Options

7 Posts

10-07-2011

Hong Kong

7 Signins

48 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎10-07-2011
  • Location: Hong Kong
  • Views: 48
  • Message 5 of 6

Re: Problem after factory setting

2011-10-07, 19:42 PM
yes, and i am trying the apx mode...lets see it can back to normal or not..thx for your reply and i will share any news developed :)
Reply
Options

7 Posts

10-07-2011

Hong Kong

7 Signins

48 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎10-07-2011
  • Location: Hong Kong
  • Views: 48
  • Message 6 of 6

Re: Problem after factory setting

2011-10-10, 7:58 AM

Finally, I seek help from the technical support service.....they help me to reinstall the OS.....and will get it back within these days.....

 

 

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms