cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
iatgac
Paper Tape
Posts: 9
Registered: ‎06-22-2012
Location: canada
Views: 3,675
Message 31 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

so, of course, i'm stuck overseas with the first (rooted) non-aosp release, which doesn't seem to have cwm recovery. my usb cable is about 5000 miles away. unfortunately it is unable to purchase an airplane ticket to join me, due to prior commitments. Smiley Tongue

 

is there any way for me to install cmw recovery from directly on the device (perhaps using adb)? rom manager thinks the tab is an asus, and recovery (though it says it installs) doesn't work.

 

if so, what image should i be using? i'm guessing it's some kind of custom build for the k1?

 

thanks in advance. Smiley Wink

Ninjakatze
Fanfold Paper
Posts: 2
Registered: ‎07-29-2012
Location: Germany
Views: 3,246
Message 32 of 42

Betreff: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

Beside the "issues" of Camera effects and the Lock Switch, what's the challenge in integrating 3g Support? I mean obviously 3g is working on the official release.

nosyajg
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎08-17-2012
Location: hawaii
Views: 2,880
Message 33 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

********Since flashing (K1_ICS_AOSP_Rooted_R2) my screen is unresponsive.  My tablet is now stuck on the start screen.  My only options are to hold down the power button to restart, but when I restart nothing happens.

 

Has anyone else seen this?  What are my possible options?******

 

 

it happened to me too...

 

i downloaded the nvflash version of the rom, and installed it that way...

 

needed to reload all my apps, but better than having a bricked tablet...

 

 

john_louis2006
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎09-03-2012
Location: india
Views: 2,661
Message 34 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

I follow all the steps from tpost and the k1 got stuck on recovery and said " Entering NvFlash recovery mode/Nv3p Server" and I turned it off and now the screen is just black like its in apx mode and it won,t do nothing..

 

Please Help.

 

I used the apx driver from other post and it installed the drivers successfully.

 

Have I bricked my tablet?..Not sure what shall I do?

 

PLEASE HELP

john_louis2006
What's DOS?
Posts: 2
Registered: ‎09-03-2012
Location: india
Views: 2,611
Message 35 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

******Update***

I have successfully flashed this. I tried it on other desktop and it did flash. So if you face the same problem , try doing it on other PC,laptop or desktop and may get it resolved.

Thanks Khanning for marvelous piece of ICS.

lance129
Punch Card
Posts: 37
Registered: ‎03-04-2012
Location: manila
Views: 2,377
Message 36 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

where do i need to download the zip, to my tablet or to my laptop?

rush2hemant
Serial Port
Posts: 13
Registered: ‎12-04-2012
Location: US
Views: 1,761
Message 37 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

I am unable to mount SanDisk Ultra 32 GB microSDHC Class 10 (FAT32) after flashing khanning AOSP ICS. Any help, pointer? Card is detected by windows 7 tho'.

rush2hemant
Serial Port
Posts: 13
Registered: ‎12-04-2012
Location: US
Views: 1,753
Message 38 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

Can you plese post the step to root the devide again? thanks!

pinguman
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎12-12-2012
Location: Rio de Janeiro
Views: 1,745
Message 39 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

Hi,

The Cyano package cannot be installed,and I´m facing difficulties to recover my A1. Is there any procedure to remove the cwm,since using the current one (nvram) cannot be performed.

freakgopher
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎08-11-2013
Location: chubbuck, id, usa
Views: 1,244
Message 40 of 42

Re: [ROM][ICS][AOSP] Lenovo Ideapad K1

permission denied.jpg

Yeah so I keep getting permission denied when I try to recover.  I'm still in stock 3.2 hoping to go to ICS or JB.  Just a wifi so I'm think JB would be just fine.  Been having a hardware issue with the volume button so haven't been able to get into APX mode just yet.  Might be fixed later this day.

 

Any comments or advice would be appreciated.

thanks

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors