cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Sushil888
Punch Card
Posts: 21
Registered: ‎12-22-2016
Location: IN
Views: 3,831
Message 11 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

Sir, u r our last hope as i searched on xda, google plus, etc . But in vain..

 

Even Lenovo smart assistant isn't showing rom ⁴ phab 2, weired na!!!!

 

In my opinion last update is all abt one cant uninstall crappy preinstalled apps like hangouts etc... Which can b uninstalled easily.

Retired Support Specialist
Posts: 915
Registered: ‎07-05-2016
Location: GB
Views: 3,614
Message 12 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone


@Subrat2 wrote:

Today I updated my Lenovo phab 2 from S032_160914 ROM to S035_170106 using OTA. After updating I found my volte is not working. It was showing in bar but its not coming. Please help me.


Hi Subrat2 and welcome to the community,

 

this is a common issue being experienced and unfortunately there is no solutation at present.

 

=====================================================================================
Did someone help you today? Thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!

 

This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.

 

Admin note; post merged in, subject edited.

Rashida
Blue Screen Again
Posts: 3
Registered: ‎01-23-2017
Location: IN
Views: 3,809
Message 13 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

Sir please help us my phone is gone full waste of money if volte is not supporting den what i wl do
Jobin899anish
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎01-26-2017
Location: IN
Views: 3,733
Message 14 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

I had updated my phab2 mobile two days before my VOLTE option had gone and now if any call come to that means it seems to be in switched off mode please provide a correct answer for this

DipSur
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎01-28-2017
Location: IN
Views: 3,708
Message 15 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

Same problem here. Just bought the phone and updated today. No Volte....Waste of money.

 

 

Moderator comment: Post edited to conform with the Community Rules. Keep it clean.

BIJAY_KUMAR
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎01-28-2017
Location: IN
Views: 3,732
Message 16 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

VOLTE feature of lenovo PHAB 2 disappeared after successful system update. What a careless attitude of the company. It seems Lenovo simply do not bother about responsibility towards consumers in India. Please come up with proper solution immediately. Lenovo should apologize to us for providing such trouble.

 

 

Moderator comment: Merged in. Subject edited. Also, post edited to conform with the Community Rules.

adi510
What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎01-29-2017
Location: IN
Views: 3,707
Message 17 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

After updating lenovo phab 2, volte jio network is disappeared. I can't make a call through jio sim. please solve this issue as soon as possible. 

 

 

Moderator comment: Merged in. Subject edited.

sumanrana
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎01-29-2017
Location: IN
Views: 3,624
Message 18 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

me too, the same issue.

 

 

Moderator comment: Post edited to conform with the Community Rules.

Rameshpaul638
Paper Tape
Posts: 2
Registered: ‎01-30-2017
Location: IN
Views: 3,578
Message 19 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

Not Sure if that update was an ”update” or a "downdate". You better Undo this.@lenovo_india.

DipSur
Paper Tape
Posts: 3
Registered: ‎01-28-2017
Location: IN
Views: 3,563
Message 20 of 43

Re: VOLTE in Phab 2 gone

So if this is a known issue and present for last 10 days, then when is the fix going to come?????

Does anyone from Lenovo development team looks at this forum???? Everyone who has done the update is shouting and there is no concrete reply from the Lenovo guys.

What type of a company is this?????

This is simply not acceptable.

 

Admin note; post merged in, subject edited.

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors