Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Lenovo NotebooksLenovo B and G Series Notebooks
All Forum Topics
Options

2 Posts

05-19-2017

Brazil

3 Signins

23 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎05-19-2017
  • Location: Brazil
  • Views: 23
  • Message 1 of 4

G400s won't even post after VRAM change on custom BIOS

2017-05-19, 14:53 PM

Hi, i have a custom bios on my g400s and after a change the VRAM to 1024 (i know it was stupid), the laptop rebooted and now it reboots every 5s. The screen is blank, there's no beep, nothing, just keep restarting. I tried to turn it on without the battery, remove de CMOS battery, tested the ram sticks, but no luck yet. I also tried to a bios recovery with a usb stick and pressing fn + b, the fan goes full speed, i waited for an hour, but the led on the usb stick dont even turn on. I dont know what to do now, please,help me!

Reply
Options

2954 Posts

02-22-2017

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

1083 Signins

26243 Page Views

  • Posts: 2954
  • Registered: ‎02-22-2017
  • Location: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
  • Views: 26243
  • Message 2 of 4

Re: G400s won't even post after VRAM change on custom BIOS

2017-05-22, 8:03 AM

Hello MrXico

Thanks for using the Lenovo forums.


It may not do anything, but try a static discharge for this, it may help to resolve the issue or at least get rid of any built up static on the motherboard.

(If the battery is internal, please just skip the remove/replace battery steps.)
1. Turn the unit off
2. Remove the battery and the Mains adapter
3. Press and hold the front power button for 30 seconds
4. Replace the battery and the Mains adapter
5. Turn the unit on as normal

Hope this helps, let us know how you get on.


==================================================================================
Did someone help you today? Thank them with a Kudo!
If you find a post helpful and it answers your question, please mark it as an "Accepted Solution"!

 

This will help the rest of the Community with similar issues identify the verified solution and benefit from it.





Pesszimistának lenni a legjobb, vagy igazad van, vagy kellemesen meglepődsz...
Reply
Options

2 Posts

05-22-2017

United States of America

4 Signins

44 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎05-22-2017
  • Location: United States of America
  • Views: 44
  • Message 3 of 4

Re: G400s won't even post after VRAM change on custom BIOS

2017-05-22, 19:54 PM

what this result code ucp003000-um7zmg at lenovo t440s

Reply
Options

2 Posts

05-22-2017

United States of America

4 Signins

44 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎05-22-2017
  • Location: United States of America
  • Views: 44
  • Message 4 of 4

at BIOS if i test all parts i have this result code UCP003000-UM7ZMG at lenovo t44

2017-05-22, 19:55 PM
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms