Support in other languages: 
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Welcome to the Lenovo Community

Welcome to the Forums!

Welcome to Lenovo's Peer-to-Peer Discussion Community!
Please note our guidelines. How to register and login and Community FAQs.
Shape the Future of PCs

Help Lenovo Shape the Future of PCs

Take the ownership survey. Share your ideas with our product team
Community Spotlight

Visit the Lenovo Blogs!

Check out the ThinkPad Time Machine
Visit the Community Spotlight Blog
Windows  10

Are you ready for Windows 10?

Get to know Windows 10
Visit the Windows 10 Support Center
Reply
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-04-2010
Location: Chennai
0 Kudos

G430 having issues with running Power2Go on WIndows7

I have recently upgraded to Windows 7 from Vista. I was using Power2go CD/DVD burning s/w previously that was running fine.

 

Now when I installed Power2go, and entered the serial key, it's not activating the OK button to continue the registration process. The same serial key successfully regsited the same Power2Go in my Vista system.

Retired Guru
Posts: 2,090
Registered: ‎07-13-2009
Location: USA
0 Kudos

Re: G430 having issues with running Power2Go on WIndows7

The Power2go version you are using is probably not Win 7 compatible.

 

You might try to right click the program icon and choose Run as Administrator.

Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-04-2010
Location: Chennai
0 Kudos

ower2go 6.0PRe: G430 having issues with running Power2Go on WIndows7

I'm using Power2Go 6.0, which according to Cyberlink  website is compatible with Windows 7.

 

Any other suggestions???

Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎02-04-2010
Location: Chennai
0 Kudos

Re: ower2go 6.0PRe: G430 having issues with running Power2Go on WIndows7

The following message is thrown up if i try to press 'Enter' after entering the code:

The file [TrialMgr.exe] is missing.

What's DOS?
Posts: 1
Registered: ‎02-08-2010
Location: Brazil
0 Kudos

Re: ower2go 6.0PRe: G430 having issues with running Power2Go on WIndows7

I´ve tried the fix on this link - http://www.mediafire.com/?wdhiftmmjt5 -  and it worked. Read the instructions in the file "Acerca". It´s in Spanish and it says: Copy this folder into the power2go directory.