English Community

Lenovo DesktopsLenovo Beacon, Stick 300, D, J and S Series Desktops
All Forum Topics
Options

5 Posts

03-03-2016

hungary

15 Signins

152 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-03-2016
  • Location: hungary
  • Views: 152
  • Message 11 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-03, 15:37 PM
Fix that bricked bios flash!

http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=90ce1b03eca7d5197ceb0a353a2307c2
Reply
Options

5 Posts

03-03-2016

hungary

15 Signins

152 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-03-2016
  • Location: hungary
  • Views: 152
  • Message 12 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-03, 15:40 PM

Fix that bricked bios flash!    http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=90ce1b03eca7d5197ceb0a353a2307c2

Reply
Options

5 Posts

03-03-2016

hungary

15 Signins

152 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-03-2016
  • Location: hungary
  • Views: 152
  • Message 13 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-04, 6:41 AM
Fix that bricked bios flash! http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=90ce1b03eca7d5197ceb0a353a2307c2
Reply
Options

5 Posts

03-03-2016

hungary

15 Signins

152 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-03-2016
  • Location: hungary
  • Views: 152
  • Message 14 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-04, 8:28 AM
Fix that bricked bios flash! http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=90ce1b03eca7d5197ceb0a353a2307c2
Reply
Options

5 Posts

03-03-2016

hungary

15 Signins

152 Page Views

  • Posts: 5
  • Registered: ‎03-03-2016
  • Location: hungary
  • Views: 152
  • Message 15 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-08, 15:35 PM

Fix that bricked bios flash! http://armtvtech.com/armtvtechforum/viewtopic.php?f=570&t=79751&sid=90ce1b03eca7d5197ceb0a353a2307c2

Reply
Options

13 Posts

03-22-2016

USA

22 Signins

126 Page Views

  • Posts: 13
  • Registered: ‎03-22-2016
  • Location: USA
  • Views: 126
  • Message 16 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-26, 21:11 PM
Alex351 i have the same problem. Did you ever get your bios recovered? What is the procedure? THanks!
Reply
Options

6 Posts

03-28-2016

United States of America

12 Signins

71 Page Views

  • Posts: 6
  • Registered: ‎03-28-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 71
  • Message 17 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-03-31, 13:14 PM

I see most of you have or are upgrading from 8 to 10. Mine came with 10 and I have tried everything possible and cant even get into the Bios. I have tried the UEIF restart through the setting screen and the hold shift and restart option. The steps work as exspected but as the device restarts it never wakes back up or opens in either the bios or windows. I have to power of power on for it to start back up. Have they disabled entering the bios ??

Reply
Options

20 Posts

02-14-2016

NJ

44 Signins

291 Page Views

  • Posts: 20
  • Registered: ‎02-14-2016
  • Location: NJ
  • Views: 291
  • Message 18 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-04-01, 2:18 AM

Mine was WIN10 out of the box, and I have the latest BIOS installed, and I can get in. 

Reply
Options

6 Posts

03-28-2016

United States of America

12 Signins

71 Page Views

  • Posts: 6
  • Registered: ‎03-28-2016
  • Location: United States of America
  • Views: 71
  • Message 19 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-04-01, 15:11 PM

Where did you find the latest Bios at ? I dont see anything under the drivers and software download for Bios

Reply
Options

20 Posts

02-14-2016

NJ

44 Signins

291 Page Views

  • Posts: 20
  • Registered: ‎02-14-2016
  • Location: NJ
  • Views: 291
  • Message 20 of 77

Re: Is it possible to recovery BIOS on Idea Stick 300?

2016-04-01, 17:06 PM

By default the support page is showing OS of WIN 10 64bit for me, and yes no BIOS is listed. When I change the dropdown to WIN 10 32 bit the new BIOS appears in the list. 

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms