Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Lenovo NotebooksLenovo C, E, K, M, N and V Series Notebooks
All Forum Topics
Options

15 Posts

07-20-2008

Poland

33 Signins

171 Page Views

  • Posts: 15
  • Registered: ‎07-20-2008
  • Location: Poland
  • Views: 171
  • Message 21 of 24

Re: N200 769-EAG CPU FAN PROBLEM !!!

2008-12-19, 17:52 PM

Hello radioalarm,

Glad it was of use to you. I have struggled to get it working and I was also very happy when it worked.

Here is a Polish file hosting service that the file is stored in :

http://www.sendspace.pl/file/RhX2hPML/  - click on "POBIERZ PLIK"  to download

 

If you for some reason cannot download it from here or rapidshare then write a post a message here I'll upload it once again.

 

cheers,

Cido

Reply
Options

2 Posts

06-30-2009

iceland

4 Signins

32 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎06-30-2009
  • Location: iceland
  • Views: 32
  • Message 22 of 24

Re: N200 769-EAG CPU FAN PROBLEM !!!

2009-11-01, 15:27 PM

Hey guys, don't know if anyone is still reading this...

 

I've got NHC up and running and I've downloaded both the .xml and .cs files and put them in C:\Program Files\Notebook Hardware Control\apci

 

But I can't seem to load them, I've tried to rename the .xml file as previously pointed out (i put 0769B4G in the filename, duno what elso to do)

 

System: Lenovo 3000 N200 0769 B4G

 

Thanks

Reply
Options

15 Posts

07-20-2008

Poland

33 Signins

171 Page Views

  • Posts: 15
  • Registered: ‎07-20-2008
  • Location: Poland
  • Views: 171
  • Message 23 of 24

Re: N200 769-EAG CPU FAN PROBLEM !!!

2009-11-02, 17:54 PM

Hi, did you change the name of the laptop in the .xml file?

Reply
Options

1 Posts

03-15-2015

Czech Republic

3 Signins

13 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎03-15-2015
  • Location: Czech Republic
  • Views: 13
  • Message 24 of 24

Re: N200 769-EAG CPU FAN PROBLEM !!!

2015-03-15, 21:02 PM

Hello, i Had installed NHC (not registered version 2.4.3) but dont know what to do next. How can I set the levels of temperatures?  there is a message: ASPI control system is not yet configurated for this system. How can i Do that? Thanx for reply and help.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms