Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Lenovo DesktopsLenovo Desktop Towers
All Forum Topics
Options

7 Posts

02-23-2011

Atlanta

16 Signins

37 Page Views

  • Posts: 7
  • Registered: ‎02-23-2011
  • Location: Atlanta
  • Views: 37
  • Message 1 of 2

K320: brand new HDMI to TV, no signal?

2011-02-23, 3:30 AM

I literally just unpacked this bad boy . . I have it plugging it into the hdmi port on my Vizio HDMI tv. 

I used to do this with my laptop and my tv picked it up fine. 

Since my desktop is new, im sure I have to run through settings and stuff before I can change how I want to view my display. So basically im getting a "no signal" on my tv while my PC is on plugged into the TV. My pc is running lights lit up and keyboard lights on so I know its functioning too. 

Is there a hot key on the keyboard I can press to change the output display to HDMI or something along those lines? Or is there anything I can do other then get a monitor with vga?

Reply
Options

11 Posts

02-11-2011

USA

569 Signins

479 Page Views

  • Posts: 11
  • Registered: ‎02-11-2011
  • Location: USA
  • Views: 479
  • Message 2 of 2

Re: K320: brand new HDMI to TV, no signal?

2011-02-24, 10:37 AM

you will need to have a moniter plugged in to the vga output of the pc so that you can set up the hdmi. When I first plugged in my laptop to the hdmi on our tv it asked me if I wanted to switch to hdmi or use both. Then there were a few questions and options for display reselution and such.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms