cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Reply
Deepesh4
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-22-2017
Location: US
Views: 576
Message 1 of 7

No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

Hello i have got a 1050 ti september 28 and it says no signal basically i got a hdmi to vga active adapter dvi d to vga active adapter for my old vga moniter  it didn't work and even a new monitor and it still shows no signal after i connect my 1050 ti with dvi d to my moniter  still said no signal ,my specs are : I5 4460 , Mobo model : 10181 , 31900058 STD , 1050 ti that is not working after adding in , 8gb ram ddr3 1600 mhz , asus 60hz 1080p moniter , lenovo moniter idk what it is @60hz 1080p Im Depserate for a answer i got my 1050 ti september 28..

JDGillis
Bit Torrent
Posts: 2,469
Registered: ‎12-11-2015
Location: US
Views: 558
Message 2 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

Silly question, but you are connecting to the HDMI ports etc. located on the new graphics card, and not the ones for the internal graphics right?

 

I believe that the 1050 Ti requires UEFI, so make sure that UEFI is enabled in the BIOS.

 

Good Luck,

 

 

 

 

 

Deepesh4
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-22-2017
Location: US
Views: 547
Message 3 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

i am connecting it to the graphics card. I Just removed the cmos battery for 5 mins and replaced my ram slot and i saw that whenever i use my dvi d port for my gpu , moniter the gpu fan is not spinning when i start my pc
Deepesh4
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-22-2017
Location: US
Views: 547
Message 4 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

And yes i am in UEFI mode on bios 

JDGillis
Bit Torrent
Posts: 2,469
Registered: ‎12-11-2015
Location: US
Views: 535
Message 5 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

Sorry, I figured you had it plugged in correctly, but I had to ask.

 

Try (with your old graphics adapter) going into the BIOS and disabling Secure Boot, and if still not working, try enabling CSM or Legacy Mode.

 

What brand/model of Nvidia 1050Ti did you purchase?

Deepesh4
Paper Tape
Posts: 4
Registered: ‎11-22-2017
Location: US
Views: 515
Message 6 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

Just did that and i got the Zotac 1050 ti one fan no power connector.
Community SeniorMod
Community SeniorMod
Posts: 2,944
Registered: ‎12-31-2011
Location: US
Views: 168
Message 7 of 7

Re: No Signal after upgrading graphics card on the Lenovo K450e

Any update on whether you were able to get the 1050 Ti working?  Thx. 

Check out current deals!


Shop current deals

Top Kudoed Authors