Welcome to our peer-to-peer forums, where owners help owners. Need help now? Visit eSupport here.

English Community

Lenovo DesktopsLenovo Desktop Towers
All Forum Topics
Options

3 Posts

05-29-2008

India

4 Signins

38 Page Views

  • Posts: 3
  • Registered: ‎05-29-2008
  • Location: India
  • Views: 38
  • Message 1 of 6

is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2008-05-29, 17:53 PM
hi guys , i have an lenovo 3000H series desktop(8823-4AQ)I am experiencing display problems.The problem is my lenovo TFT or LCD monitor flickers too much.I'm just using the onboard intel integrated graphics controller (82865G) on Foxconn 8657MF series motherboard(default mainboard of this machine).So i bought a graphics card (AGP slot).I asked the person from whom i bought this machine? He doesn,t seems to respond to my question. Is there a AGP slot on this machine? some one please tell me if know ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (by the way thanks for your response friend) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Message Edited by raman on 06-02-2008 11:41 PM

Message Edited by raman on 06-02-2008 11:44 PM
Reply
Options

124 Posts

03-25-2008

Citrus Heights, California

64 Signins

1858 Page Views

  • Posts: 124
  • Registered: ‎03-25-2008
  • Location: Citrus Heights, California
  • Views: 1858
  • Message 2 of 6

Re: is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2008-06-02, 5:08 AM
It would be helpful if you described the issues you are experiencing so we can give you a better diagnosis of what could be possibly wrong.
Proud supporter of the Toronto Maple Leafs Hockey Club
Reply
Options

1 Posts

06-30-2009

Wisconsin

5 Signins

12 Page Views

  • Posts: 1
  • Registered: ‎06-30-2009
  • Location: Wisconsin
  • Views: 12
  • Message 3 of 6

Re: is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2009-06-30, 18:09 PM

Assuming all lenovo 3000 H series desktop's have the same motherboard, there is no AGP slot in these machines. There is only one PCI slot. I've tried an older PCI video card but as of yet haven't been able to get it working except in XP's Safe Mode.

Reply
Options

17 Posts

04-15-2010

Tamil Nadu,India

84 Signins

803 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-15-2010
  • Location: Tamil Nadu,India
  • Views: 803
  • Message 4 of 6

Re: is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2010-04-15, 14:02 PM

Mr.Jdennis,you are wrong.Many of 3000H series(eg.3000H 8789-Q41)desktop's have different mobo's with 1xAGP8X,3xPCI slots available.Some mobo's have Intel chipsets and some mobo's  have SiS Mirage chipsets.Even mobo's sizes also differs 9.6x9.6 & 9.6x8.8 inches

Reply
Options

2827 Posts

02-23-2008

United States of America

10663 Signins

147393 Page Views

  • Posts: 2827
  • Registered: ‎02-23-2008
  • Location: United States of America
  • Views: 147393
  • Message 5 of 6

Re: is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2010-04-15, 14:38 PM

Raman,

 

.Ask the service person if yours can support a PCI one.I brought an NVIDIA based GPU(PCI)for my 3000H deskop for 1800RS 

Reply
Options

17 Posts

04-15-2010

Tamil Nadu,India

84 Signins

803 Page Views

  • Posts: 17
  • Registered: ‎04-15-2010
  • Location: Tamil Nadu,India
  • Views: 803
  • Message 6 of 6

Re: is there a AGP slot on 3000 H series desktop....?

2010-04-15, 14:53 PM

No.Lenovo 3000H 8823-4AQ don't have AGP slot.There is only 3xPCI slots.

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms