Bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor!!!
Lenovo Legion Y740-17IRHg model bilgisayarı yaklaşık 1 ay önce aldım. Hiçbir sorun yokken bilgisayarı açtım ama ekran gelmedi. Sonra güç tuşuna basılı tutarak kapattım ve geri açtım bu sefer açıldı. 2 haftadır far cry 4 oynuyorum oyuna girdim kasmaya başladı. Normalde açılışta otomatik olarak çalışan nvidia geforce programı açılmamış onu fark ettim. Programı açınca otomatik sürücü yükleme kısmı geldi ve yükleme yaptı. Yeniden başlattı baktım aynı güncelleme yine görünüyor yine yükledim yeni,den başlattım yine açtığımda aynı sürüm yüklü görünmüyordu. Tekrar denedim yine olmadı. Sonra lenovo vantage uygulamasına girip sistem güncellemesi kısmından denetleme yaptım ve 5 farklı güncellemeyi karşıdan yükledi fakat 4'ü yüklendi. O andan itibaren bilgisayar açıldı fakat ekran gelmedi. Defalarca denedim olmadı. Daha sonra forumda benzer sorunu yaşayan birisinin konusuna baktım birkaç bir şey denedim ama olmadı. Ekran gidip gidip geldi sonra otomatik yeniden başlattı vs. En son nası oldu anlamadım açıldı kapatmıyorum bilgisayarı tekrar açılmaz diye. Şimdi tekrar vantage'den denetleme yaptığımda güncelleme görünmüyor ve nvidia uygulamasında da en güncel sürüm yüklü görünüyor. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda her defasında farklı uyarılar almaya başladım. Açıyorum ekran gelmiyor. Açıyorum ekran gidip geliyor. Açıyorum ekran geliyor sonra otomatik yeniden başlatıyor. Açıyorum otomatik onarım diyor yine açılmıyor. Normalde 10-12 saniye de açılan bilgisayar açılmaz oldu. Bigisayara hiçbir aygıt bağlamadan ve prizden çıkarıp 15 sn güç düğmesine 3 defa basarak açılmasına sağlamayı denedim yine olmadı. Lütfen yardımcı olun bu konuda.