English Community

Datacenter StorageLenovo Iomega Networking Storage
All Forum Topics
Options

2 Posts

09-18-2016

SE

1 Signins

40 Page Views

  • Posts: 2
  • Registered: ‎09-18-2016
  • Location: SE
  • Views: 40
  • Message 1 of 2

IX4-300D and 4 Toshiba drives

2016-09-18, 15:45 PM

I bought my IX4-300D Nas for few days ago but have only had incredibly much trouble with it.

 

My model is diskless (in any case it was without any disks) and every time when I turn it on I only get first Lenovo logo and after that a memory stick and network symbol.

 

I can not find the nas in my network, buttons on the right side of the lcd-screen does not work and in fact nothing works!

 

I installed/put 4 Toshiba 3TB drives (I checked that these drives are ok for this Nas model). I have started it with and without disks with the same bad result.

 

So, if you have any ideas what I can do with this Nas/how solve this problem, please share this information.

Reply
Options

1143 Posts

05-07-2015

US

601 Signins

9247 Page Views

  • Posts: 1143
  • Registered: ‎05-07-2015
  • Location: US
  • Views: 9247
  • Message 2 of 2

Re: IX4-300D and 4 Toshiba drives

2016-09-19, 20:31 PM
Hello MarMus,

For what you are describing, you will need to contact main support:
https://lenovo-na-en.custhelp.com/app/ask/
Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save

X

Delete

X

No, I don’t want to share ideas Yes, I agree to these terms