English Community

Lenovo NotebooksLenovo P, Y and Z series Notebooks
All Forum Topics
Options

14 Posts

06-13-2013

Indonesia

20 Signins

148 Page Views

  • Posts: 14
  • Registered: ‎06-13-2013
  • Location: Indonesia
  • Views: 148
  • Message 1 of 3

ECP Port Y410p

2014-04-10, 9:41 AM

Hi everyone ..

 

How about to setting ECP Port in Y410p win 7 ultimate ?

 

Since, i have a program that's work properly only it's have ECP Port (LPT1) ..

 

Any ideas guys ??

Reply
Options

3333 Posts

06-27-2012

India

5394 Signins

57727 Page Views

  • Posts: 3333
  • Registered: ‎06-27-2012
  • Location: India
  • Views: 57727
  • Message 2 of 3

Re: ECP Port Y410p

2014-04-10, 9:53 AM
Hi
Are you sure, your laptop has ecp port?
I haven't seen a laptop lately with an ecp port, please check once if you have port since i doubt, modern laptops have ecp port.
Regards
Ishaan Ideapad Y560(i3 330m), Hp Elitebook 8460p!(i5-2520M) Hp Pavilion n208tx(i5-4200u)
If you think a post helped you, then you can give Kudos to the post by pressing the Star on the left of the post. If you think a post solved your problem, then mark it as a solution so that others having the same problem can refer to it.
Reply
Options

14 Posts

06-13-2013

Indonesia

20 Signins

148 Page Views

  • Posts: 14
  • Registered: ‎06-13-2013
  • Location: Indonesia
  • Views: 148
  • Message 3 of 3

Re: ECP Port Y410p

2014-04-10, 10:04 AM
My laptop doesn't have the ECP port ...

What i mean is : how to configure/setting the ECP Port (LPT 1) ?

Reply
Forum Home

Community Guidelines

Please review our Guidelines before posting.

Learn More

Check out current deals!

Go Shop
X

Save